FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Pleacă de la Viitorul? Anunţ de ultimă oră despre Ianis Hagi!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 16:44

Abia a debutat în Liga 1 că poate pleca deja în străinătate. La numai 16 ani, Ianis Hagi are deja oferte din străinătate şi poate pleca din România fără să evolueze la Steaua, aşa cum a declarat că îşi doreşte.
Corriere dello Sport anunţă că Hagi jr. va semna cu AS Roma, urmînd să evolueze pentru echipa Primavera. ”Conducător de joc la Viitorul, Ianis a fost crescut de academia care poartă numele tatălui său. Născut în 1998, fotbalistul loveşte foarte bine mingea cu ambele picioare”, notează italienii.

Gică Hagi avea deja 25 de ani în momentul în care a făcut pasul spre străinătate, cînd a fost cumpărat de la Steaua de Real Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ciuraru
ciuraru  •  05 Ianuarie 2015, 21:59

Avem nr 10 la Real Madrid, de aceeasi varsta cu Hagi Jr... nimeni nu vorbeste despre el.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 Ianuarie 2015, 21:07

fix pana! lasatine frate cu asta! daca tasu nu era hagi nu auzea nimeni de el! il umflati si betu e varza!

nebraska
nebraska  •  05 Ianuarie 2015, 19:01
Postat de lalisezaricanebraska pe 05 Ianuarie 2015, 17:42

Șatra de gabori din Târgu Mureș este iar prima pe articol. Hagi a adus beneficii fotbalului romanesc mai mult decât cluburile Dinamo Rușinea României, CeFuRa Kolosvari sau mizeria basista pedelista finanțată în stil mafiot din banii publici, Asociatia Sportiva ArdealulspalatPeCreierdeBasescu. Pe orice stadion al lumii te vei duce sa întrebi "Știți cine este Hagi și din tara provine", orice microbist iti va da raspunsul corect. Sa ne ca............... m toți stelistii romanii pe gaborulDement basist din Târgu Mureș, Sezarica Lali.

A aparut si zinganul cu selfie la avatar,valahu schizzofren...urat mai esti maggraoane.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează