FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - RAPID 1-0

Pleacă Răzvan? "Se termină nişte ani frumoşi. Suporterii sînt împotriva Rapidului! Ne distrugem singuri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 22:10

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, i-a pus la zid pe suporterii echipei după ce aceştia au înjurat echipa pe toată durata reprizei secunde a meciului cu Concordia, scor 0-1.

"Dezamăgit? Nu ştiu. E un amestec de surpriză neplăcută şi de frustrare şi de amărăciune. O galerie frumoasă, care de obicei susţinea necondiţionat jucătorii şi a condus echipa spre mari succese, a fost împotriva propriilor jucători. Astăzi s-a produs o fisură. E greu cînd un club este dezbinat.

Au fost înjuraţi oameni care au făcut istorie la acest club. Un punct ar fi însemnat cît de cît ceva în clasament, aşa sîntem departe. Echilibrul s-a rupt la eliminarea lui Duarte. N-ai nici o şansă cînd suporterii te înjură în toată repriza a doua", a spus Răzvan Lucescu la GSP TV.

"Va fi greu să ne regăsim"
Tehnicianul Rapidului a continuat: "Oameni care au pus suflet pentru această echipă să fie înjuraţi... Dacă asta se vrea, să mergem spre distrugere, hai să mergem! E păcat, se termină nişte ani frumoşi aici. Va fi greu să ne regăsim liniştea, motivaţia şi spiritul. Chiar dacă n-a fost cel mai bun meci, sînt meciuri care se cîştigă urît şi spre final. Poate nici Cupa nu mai e un obiectiv dacă suporterii nu vor asta".

Întrebat dacă este tentat să demisioneze, Răzvan s-a răstit la reporterul GSP TV: "Nu pune tu întrebările astea că nu te priveşte pe tine!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (327)
jean.fzr
jean.fzr  •  18 Martie 2012, 06:41

nu ie bine sa pleaca rasvan ca ie cel mai bun antrenor pentru noi iel nea dus in europa pana aproape de finala

pescarul.amator
pescarul.amator  •  17 Martie 2012, 17:24

PLEACA DIN GIULESTI!!!! cum ai nesimtirea sa spui ca suporterii sunt impotriva Rapidului? sute de mii de oameni iubesc echipa asta si vin la meciuri ca sa vada ce? un asa zis antrenor care baga in teren niste petarde de asa zisi jucatori pe criterii de rudenie si de pile. suntem impotriva ta si a ciurucurilor pe care le promovezi, nu impotriva acestei LEGENDE care e RAPID bai infatuatule pueril

nicelove
nicelove  •  17 Martie 2012, 17:08

daca cu chiajna esti multumit cu un 0-0 .........si vasluiul le-a dat 4......atunci ,imi pare rau sa o spun,Razvane lasa-ne.........Rapid are nevoie de fotbal spectacol nu la ciupeala,mai bine o infrangere in care ai jucat bine (pe vremea lui Sumi antrenor sau Rada),decat acum, goluri primite in minutul 90,si un joc prost.....pacat,se putea lua si campionatul....

Vezi toate comentariile (327)
Comentează
Close