FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Pleşan nu a făcut deplasarea la Tîrgu-Jiu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Steaua a plecat ieri spre Tîrgu Jiu, cu o escală la Rîmnicu Vîlcea, unde roş-albaştrii au rămas azi noapte. Din lotul deplasat în Oltenia nu face parte Pleşan.

Stoichiţă a sperat că medicii îl vor recupera pe mijlocaşul central afectat de probleme musculare, dar Mihăiţă e în continuare indisponibil. Alţi accidentaţi sînt Artiom Karamian şi Bicfalvi.

NOUTĂŢI DIN GHENCEA

- Emeghara şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere. Nigerianul anunţat titular pentru meciul de mîine, cu Pandurii, a împlinit 26 de ani.
- Steliştii ştiu deja cum va arăta meciul cu Pandurii. "Prima repriză o să fie închisă, să sperăm că în a doua vom decide victoria noastră", a declarat Toja la GSP TV.
- David Lopes, fundaşul central de la Cordoba pe care s-au bătut Steaua şi Dinamo în iarnă, nu a mai prins echipa în Spania de trei luni! Brazilianul de 28 de ani anunţase că ar veni în Ghencea la vară, cînd devine liber.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  25 Martie 2010, 12:59

@lucian aia care au intrat pe teren cu Arges sau cu Liberec? @stere poate vorbesti cu ciobanu' sa joace suporterii de la vara, ca jucatori oricum nu mai cumpara

 •  25 Martie 2010, 12:26

pt.cel de sub mine: Din cauza celor ca tine nu reusim sa scapam de I.Diot. Cand ai scris tampeniile astea aveai cumva fularul cainilor la gat!? STRANGE-TE cu el!!!

 •  25 Martie 2010, 12:22

daca suporterii incurajau echipa pe ghencea....aveam cel putin 2 victorii in plus...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează