FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Plictisiţi de derby-ul Rapid-Dinamo: "Cea mai slabă partidă din ultimii 100 de ani". Eşti de acord?

Rapid - Dinamo
Rapid - Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 11:13

Meciul Rapid - Dinamo, încheiat 0-0,  a stîrnit o serie de reacţii din partea fanilor cu privire la felul în care s-au desfăşurat lucrurile pe teren, menţionînd că partida a fost una slabă, fără spectacol.

Cei mai mulţi dintre microbişti au fost de părere că Dinamo nu a jucat la nivelul aşteptărilor, iar despre giuleşteni s-a afirmat că nu au reuşit să fructifice dominarea pe care au avut-o.

plischi: "punctul culminant al neputintei din giulesti consta in faptul ca se mai asteapta ceva - nu totul, ar fi imposibil! - de la pancu. unii dintre cei pictati de peluza ar fi facut in teren mai mult decat alde surdu (ce alt exemplu de nefotbalist as putea da?), dar zau ca se comite o crima de lesfotbal in cazul in care una dintre cele doua aduna(tu)ri castiga campionatul"

gipanaul: "Nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata un meci atat de penibil al lui Dinamo, o echipa de gloabe, parca ar fi jucat pe nisip cu greutati la picioare (si, eventual, cu o caramida legata de coaie). La cum au evoluat jucatorii, o singura echipa era in stare sa nu reuseasca s-o bata: Rapid!"

octavianro: "Meciul a fost o pacaleala! Fotbalistii ... niste pacalici stupizi pentru care cuvantul fotbal este necunoscut! ... Derby ? ... mare pacaleala! ... Pacat ca in ultimul timp ne pacalim in permanenta si spunem ca in Romania se joaca fotbal! Poate doar in curtea scolii. Si acolo daca fotbalul este practicat de niste pusti care nu au impresari, manageri si patroni atotstiutori in fotbal! Pentru noi spectatorii ramane iluzia ca intr-o zi banii dati pe un bilet la meci se vor tranforma intr-un spectacol care sa lase amintiri placute nu dezgustul ca am vazut un descreierat care isi arata fundul !!!!! ... Dezgustul pe care il am nu este PACALEALA! ... "

terminatorul2: "A fost una dintre cele mai slabe partide din ultimii 100 de ani. De ziua pacalelilor rapid si dinamo au pacalit fotbalul!"

alb_rosu_in_vn: "Dinamo a jucat bine pe aparare, dar in atac n-am contat.Nu-mi place deloc cum arata Dinamo in acest moment, nu stiu ce s-a intamplat. In tur au jucat mai bine. Transferurile din iarna au fost catastrofale. Bakaj si Paun nu trebuiau dati afara. Paun mi se pare ca e peste tot ce are Dinamo la mijloc in acest moment (exceptandu-l pe Kone care face o treaba extraordinara in defensiva). Cu jocul asta putem spera la locurile 5-6 cel mult. Ne-am pierdut si increderea, nu ne mai iese nimic. Va fi foarte greu sa batem Petrolul lui Multescu, chiar si Chiajna sau Ceahlaul".

robert_1: "Cel mai slab meci facut de dinamo, ever!!!! nici cu sportul nu au jucat atat de slab. dinamo o echipa ofensiva an de an, nu a trecut in aceasta seara de doua ori mijlocul terenului, nu a avut nici un sut bun spre poarta, sa nu mai vorbim de ocazii....rapidul praf si el, daca intanleam o formatie cat de cat in forma, pierdeam urat tare de tot astazi. ciobi ce ne facem? dinamo a ajuns sa joace ca o echipa mikutza, sunt jucatori iesiti total din forma pe care ciobotariu ai tot forteaza. ne aparam tot meciul baiiii ciobi!!!! si nu doar cu rapidul!!!! asta nu e dinamoooooo, mie rusine de jocul nostru, nu atacam, nu mai pasam, nu facem presing, dute frateeee si lasa poe altul!"

aly_dinamo: "Momentan in Romania singurul antrenor care nu pacaleste fotbalul este Petre Grigoras. Restul sunt niste pacalici de antrenor, carora le e frica sa bage un tanar in teren. Tanar, in viziunea lor fiind pe la 22 de ani asa...Jenant"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cotzo89
cotzo89  •  02 Aprilie 2012, 14:47

Am fost si eu la o pregatire cu Pandurii TG-JIu cand a fost antrenor L.Ciubotariu .. am batut atunci cu 1-0 echipa a 2 A TG Jiului mi se pare , eu am dat gol .. dar nu m-au oprit ptr k n-am influente .. nu prea li se acorda sanse juniorilor .. mai bine tii babalacii pe teren sa faca figuratie decat sa acorzi sanse juniorilor care pot promite mult ! cred k mai frumos era dak Dinamo juca cu juniorii ,nu au experienta ? pai dati-le o sansa k si asa nu aveti nimic de pierdut .. dar daca antrenorul nu se impune .. nu se pot spune prea multe despre acest meci decat ca sa-si agate ghetele in cui babalacii de la dinamo , ar fii timpul sa le dea o sansa si juniorilor , ei au avut-o .. THAT IT´S OVER!

cotzo89
cotzo89  •  02 Aprilie 2012, 14:37

Vreti sa vina lumea la stadion sa platesca bilete sa vada ,ce? cum doarme Danciulescu pe teren .. cum alearga ca musca fara cap L.Rus .. si cand trebuie sa o faca numai are baterie .. cum rateaza Marius Nicolae .. cum face figuratie C.Munteanu .. cum joaca teatru apararea .. ce sa vada publicul la acest meci ? pai mai bine se duce si se uita la un meci in curtea scolii .. pare mai pasionant si plus de asta e si gratis !

cotzo89
cotzo89  •  02 Aprilie 2012, 14:28

bagati bani mai multi in centre de copii si juniori .. mai intineriti lotul .. si aici ma refer la Dinamo .. jucati cu I.Danciulescu ,C.Munteanu si M.Nicolae , au fost intradevar odata buni, nu mai poate sa joace la acelasi nivel , ma rog poate ati prins drag de ei si vreti sai ajutati sa-i tienti pana la 80 de ani doar sa faca minute pe teren sa intre in istorie doar cu minutele k fotbal 0 ..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează