FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Răsturnare la Poli Iași! Ce se întâmplă până la urmă cu Andrei Cristea și Nicolo Napoli: „Ne cerem scuze”

Andrei Cristea, Poli Iași // foto: Imago
Andrei Cristea, Poli Iași // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 17:08 / Actualizat marti, 04 mai 2021 17:37

Poli Iași a decis ca veteranul Andrei Cristea (36 de ani) să rămână la club, după ce atacantul fusese exclus din lot de antrenorul Nicolo Napoli (59).

Clubul din Copou a emis un comunicat în care anunță că Andrei Cristea va rămâne la echipă până când îi va expira contractul, adică la finalul acestui sezon.

Consiliul Director al ACSM Politehnica Iași s-a întâlnit marți, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuției purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziția clubului până la expirarea contractului. De asemenea, Consiliul Director își cere scuze pentru o formulare nefericită a unuia dintre membrii săi la adresa jucătorului Andrei Cristea! 
- politehnicaiasi.ro

Napoli și Cristea continuă colaborarea

În aprilie, Cristea fusese exclus din lot de antrenorul Nicolo Napoli. Inițial, antrenorul și-a motivat decizia spunând că Andrei i-ar fi adresat cuvinte nelalocul lor în timpul partidei cu FC Voluntari, apoi a venit cu o explicație diferită: „Au fost probleme la antrenament. Cristea și Calcan s-au băgat în față. S-a exagerat, au zis că nu-s antrenor bun, că nu fac asta, că nu fac asta. Am mers la Antohi și Melinte, la Consiliul Director, și am zis ori eu ori Cristea și Calcan. S-a decis să rămân eu”. 

Celălalt „dușman” al lui Napoli, Calcan, și-a reziliat contractul cu moldovenii.

7 goluria înscris Andrei Cristea în acest sezon de Liga 1, în 17 meciuri

Nicolo Napoli rămâne la Poli Iași

În cadrul aceluiași comunicat, Politehnica Iași a anunțat că în Consiliul Director s-a hotărât „acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului și echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menținerea în Liga 1”.

VIDEO. Ciprian Paraschiv despre Nicolo Napoli: „Ar trebui să rămână până la final!”

Mai multe știri din Liga 1:

Nici Ouzounidis n-a putut rezolva marea problemă a Craiovei! Unde suferă în continuare oltenii

Academica pleacă în sfârșit de la Călărași » Unde se joacă meciul cu CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează