FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR 0-1

POLI IAȘI - CFR 0-1 // Ce a spus Minteuan când a fost întrebat despre venirea lui Petrescu înapoi la CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 22:05

Alin Minteuan a luat toate cele 3 puncte la primul meci ca principal după demiterea lui Toni Conceicao. CFR s-a impus la Iași, cu Poli, scor 1-0, după un gol marcat de Țucudean în prelungiri. 

„Am obținut o victorie mare azi. Țucu a avut o problemă la coapsă, îi trece, reapare, de asta n-a fost titular. L-am introdus pe final și ne-a câștigat meciul. Am fost inspirat. Cred că această victorie ne dă o oarecare relaxare și ceva încredere”, a zis Alin Minteuan la Look Sport.

Acesta a vorbit și despre posibila întoarcere a lui Dan Petrescu, care marți ar urma să semneze cu CFR Cluj (Detalii AICI): „Despre Dan ce să spun. Dan Petrescu e binevenit aici. Eu îmi fac meseria cât sunt principal. Oricum eu sunt pe veci la CFR, nu este o glumă. Voi fi mereu la acest club”

CITEȘTE ȘI:

POLI IAȘI - CFR 0-1 // CFR obține primul succes din 2019 cu un gol marcat de Țucudean în ultimul minut

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  23 Februarie 2019, 23:21

2-1 ? Cred ca m-am uitat la alt meci. Ziaristi de carton.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează