FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ 0-1

POLI IAȘI - CFR CLUJ 0-1 // Mihai Stoica, ironie după victoria dramatică a campioanei: „Surpriză în Luxemburg. La noi totul e conform graficului”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 22:43

CFR Cluj s-a impus dramatic contra lui Poli Iași, scor 1-0, cu un gol marcat de George Țucudean la ultima acțiune a jocului. „Centralul” Iulian Călin a fost luat în vizor de Mihai Stoica. 

În minutul 75, Patrick Petre a căzut în careu după un duel cu Andrei Mureșan. Directorul sportiv al celor de la FCSB consideră că decizia lui Călin a de lăsa jocul să meargă a fost una eronată și l-a taxat într-o intervenție live. 

„A fost ceva senzațional. Nu a fost nicio surpriză pentru mine. Călin, vă rog eu mult de tot, căutați meciul Craiova - Hermannstadt. Vedeți ce penalty dă pentru ei.

Călin îi dă al doilea galben lui Culio astăzi, când e roșu direct acolo și stă 3 etape. E inimaginabil. Orice ai spune, oricât ai atrage atenția, oamenii își fac treaba în continuare. Noi nu am primit penalty la Chiajna când Marc îi pune talpa pe spate lui Man”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Ironii la adresa campioanei

Mihai Stoica ironizează în continuare eliminarea suferită de CFR Cluj în fața lui Dudelange din Europa League.

„Surpriză în Luxemburg. Lanterna roșie, Rumelange, termină la egalitate cu liderul Jeunesse Esch. În cazul unei victorii, Dudelange se poate apropia la 1 punct de primul loc. La noi totul e conform graficului”.

Vezi și: 

POLI IAȘI - CFR 0-1 // CFR obține primul succes din 2019 cu un gol marcat de Țucudean în ultimul minut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
105662257060988
Eugen Qy  •  24 Februarie 2019, 15:46
Postat de torinezul pe 24 Februarie 2019, 09:55

Esti la fel de nesimtit ca puscariasul din cutia de carton. Aseara la Digi, Vali Moraru l-a intrebat *** ( am citat doar din ce a spus *** cand a fost daca o sa mai colaboreze cu oierul sef) daca numai cand nu castiga FCSB campionatul, acesta e decis de arbitri. Ghici ce a raspuns jucatorul de tenis cu piciorul , mare expert in fotbal??? Ca FCSB niciodata nu a castigat campionatul cu greseli de arbitraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat de nesimtit trebuie sa fie omul asta , In fine, dupa zeci de ani de furt vine si reversul medaliei .

Hai zi :"***!" stii tu unde, ca au fost mai mult de 2, maximum 3, campionate castigate pe greseli de arbitraj ! Dar si atunci greselile erau mai mult din inertia arbitrilor, ca oricum avea echipa destul de puternica incat sa ia campionatul pe bune ! Dar de la 2-3 la "ZECI DE ANI".....probabil ca le-ai contorizat si pe alea in favoarea Rapidului sau mai ales in favoarea dinamovistilor Abia atunci te-ai putea apropia de advevar... Oricum intransigenta de care dai dovada ai putea-o folosi mult mai bine la analiza realizarilor proprie-ti persoane, sau ACOLO beneficiezi de "indulgenta pentru gazde" a "arbitrilor"??? Oricum cu o asa "conducere tehnica": bg antrenor principal si mm antrenor secund cu ceilalti antrenori secunzi si cu portarii clubului, cu antrenori secunzi pe rol de marionete, cu directori depasiti de fenomen si de evenimente, cu preparatori fizici "ieftini", NICICAND nu va mai avea performante la nivelul pe care deja il atinsese...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  24 Februarie 2019, 12:45

meme sa-si vada de fcsb-ul lui si pe urma sa vorbeasca de altii !sa-l vedem deseara dupa ce craiova va umili fcsb-ul pe arena nationala cum plange acest puscarias

adook
adook  •  24 Februarie 2019, 12:40

fa-te om,fa-te om...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează