FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CONCORDIA CHIAJNA 3-0

POLI IAȘI - CONCORDIA CHIAJNA 3-0 // Stoican mai stă o tură » Poli Iași a făcut instrucție cu Chiajna acasă. Antrenorul anunțase că pleacă dacă pierde

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 23:14

Poli Iași a învins-o în ultimul meci al etapei a 7-a pe Concordia Chiajna, 3-0, iar Flavius Stoican își salvează deocamdată postul. Antrenorul declarase înainte de meci că își va da demisia dacă echipa lui bifează un nou insucces. 

Partida a început dezastruos pentru oaspeți. În minutul 14, fundașul Alexandru Albu și-a introdus mingea în proprie poartă în urma unei faze în care șutul lui Sanoh s-ar fi dus în aut de poartă.

După ce arbitrul a anulat în mod corect golul lui Laurențiu Rus, venit în urma unui henț, Poli Iași și-a majorat avantajul în minutul 35. Dylan Flores a înscris superb, cu un șut plasat.

Concordia a fost la un pas să reducă din diferență în minutul 39, dar ilfovenii au ratat o ocazie rarisimă. După o fază fixă gestionată deficitar de defensiva moldovenilor, mingea a ajuns la atacantul Ghislain Guessan, care a finalizat lamentabil, mult peste poartă, dintr-un singur metru! (FOTO, AICI.

Aceasta a rămas unica ocazie notabilă a oaspeților, care nu au mai contat până la final și bifează a doua înfrângere consecutivă, după 0-3 pe teren propriu cu Astra.

Ieșenii au mai punctat o dată până la final, prin nou-intratul Lawson Bekui. Ghanezul a scăpat singur, a driblat elegant portarul și a finalizat în poarta rămasă goală.

Grație victoriei, ieșenii urcă până pe locul 11. Trupa lui Stoican are 8 puncte în 7 meciuri. De partea cealaltă, Concordia e penultima în clasament, cu 7 puncte. 

Poli Iași - Concordia Chiajna 3-0
Au marcat: a.g. Albu '14, D. Flores '35, Bekui '88

Echipele de start:

Poli Iași: Cobrea - Gallego, Mihăescu, Frăsinescu, Panțîru - Flores, Rus, Qaka, Sin - Sanoh, An. Cristea
Rezerve: Rusu, Bekui, Mendez, N'dongala, Bosoi, Zaharia, Danale
Antrenor: Flavius Stoican

Chiajna: Costache - Bărbăoianu, Albu, Marc, Nivaldo - Grădinaru, Bucșa, Gorobsov, Ivanovici - Batin, Guessan
Rezerve: Dascălu, Leca, Prepeliță, Bawab, Fota, Măzărache, Cristescu
Antrenor: Ionuț Badea

Arbitru: George Rădulescu / A1: Dragoș Iliescu / A2: Daniel Hulubei / Observator: Zoltan Szekely

rezultate ETAPA 7 LIGA 1

Vineri 
Sepsi - Călărași 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă
Hermannstadt  - Gaz Metan 0-1 Detalii AICI
18:00 Astra - FC Voluntari Detalii AICI
U Craiova - Dinamo 3-0 Detalii AICI
Duminică
CFR Cluj - Viitorul 1-2 Detalii AICI
 FCSB  - FC Botoșani 2-2 Detalii AICI
Luni
Poli Iași - Concordia Chiajna 3-0

CLASAMENT ACTUALIZAT

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
merace
merace  •  04 Septembrie 2018, 00:10

Antrenorul nu anuntase nimic. Presedintele clubului a declarat ca i-ar fi zis asa antrenorul. Nu il cred. Mai degraba cred ca avea el de gand sa-l demita daca nu batea Poli... Da, il cred in stare sa minta presa. Daca avea bun-simt, il lăsa pe antrenor sa declare asta presei...

ucv1948
ucv1948  •  03 Septembrie 2018, 22:53

si chiajna a batut craiova in deplasare .. noaptea mintii pt craioveni

merace
merace  •  03 Septembrie 2018, 22:48

3-0! Flavius Stoican poate sa ramana!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează