FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CRAIOVA

POLI IAȘI - CRAIOVA // VIDEO Corneliu Papură nu se consideră favorit cu Iașiul: „Ați văzut ce-a pățit FCSB cu Clinceni”

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 18:49

Corneliu Papură, 46 de ani, nu se consideră favorit în partida de sâmbătă seară și pune presiune pe elevii săi: ”Trebuie să facem mai mult dacă vrem mai sus decât în anii precedenți. Vreau să câștig la Iași!”.

Craiova e deja în play-off, iar înaintea meciului de la Iași, împotriva unui adversar modest, există pericolul apariției unei relaxări în sânul lotului. Mai ales că, în ultima etapă a sezonului regulat, e programat "șocul" cu CFR Cluj.

Astfel că întâlnirea cu Poli, din Copou, a devenit o chestiune de caracter. Și un test în urma căruia vom ști cât de mult își doresc "leii" titlul. Antrenorul Corneliu Papură a pedalat pe acest subiect, chiar dacă s-a ferit să facă referire clară la trofeu.

"La Iași va fi presiune mare. Vrem să intrăm cu cât mai multe puncte în play-off. Dacă-ți dorești ceva, trebuie să faci mai mult! Trebuie să fim mai concentrați, mai determinați. Asta dacă vrem să reușim mai mult decât în anii precedenți", a insistat "Papi".

În acest sens, el a anunțat că n-are de gând să menajeze vreunul dintre jucătorii aflați la limita suspendării pentru cumul de "galbene": "Nu mă gândesc la așa ceva, mă gândesc cum să fac să câștig".

Iar ca să aibă o șansă în plus pentru a se întoarce acasă cu toate punctele în buzunar, Papi și-a avertizat jucătorii: "E genul de meci în care dacă te consideri favorit, ești într-o mare eroare. Și FCSB era favorită cu Clinceni și ați văzut ce s-a întâmplat".

Acka stă 3 săptămâni

Papură nu se va putea baza pe fundașul central Stephane Acka în ultimele două partide ale sezonului regulat. "Acka a suferit o entorsă și va lua o pauză de trei săptămâni", a anunțat antrenorul "leilor".

Pregătesc două transferuri

Papură a confirmat că se urmărește întărirea lotului cu un atacant și un fundaș central: "Timp avem, până pe 17 februarie". Potrivit Fanatik, finanțatorul Mihai Rotaru ar fi oferit Gazului 150.000 de euro pentru Marius Constantin.

"Important e să nu riște fără rost"

În returul sezonului regulat, cele 10 goluri încasate de olteni au plecat, toate, de la greșeli personale comise de fundași. Papură susține că "e normal ca apărătorii să greșească. Important e ca ei să nu-și asume riscuri inutile. În timpul meciului, cu presiune, se întâmplă. Încercăm să remediem".

Papură trebuie să rezolve o problemă uriașă ca să spere la titlu! Absolut TOATE golurile încasate de Craiova au venit în urma unor cadouri făcute de fundași adversarilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
875360749272795
Costi Corabu  •  13 Februarie 2020, 22:11

Normal că nu am fost încântat cu numirea lui Papura antrenor, dar îmi doresc enorm sa mă fi înșelat. Acum cheia e la jucători, daca au caracter ( cred că da) vor trebui să lupte și pentru el. Daca nu reușește, asta e, măcar e oltean de-al nostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează