FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CRAIOVA 2-5

POLI IAȘI - CRAIOVA 2-5 // VIDEO+FOTO Fără nod în Papură! Craiova câștigă un meci cu 7 goluri și e la 3 puncte de CFR, înainte de duelul direct

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 00:56

Craiova a câștigat cu emoții meciul cu Poli Iași, 5-2, deși a avut 3-0 la pauză. Etapa viitoare, oltenii vor întâlni liderul CFR Cluj, de care îi despart acum 3 puncte.

Clasamentul LIVE din Liga 1

Programul etapei #25

Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, are maximum de puncte în 2020, cu 10 goluri marcate în 3 meciuri, și-a adus-o pe Craiova în cărțile pentru titlu.

Pe val după ce-a câștigat ambele meciuri din 2020, cu nucile tari Gaz Metan și Viitorul, Craiova a luat tare o grupare pe care nici Rednic, sosit în iarnă, n-a trezit-o. Oltenii au profitat din plin de degringolada gazdelor, care pierduseră ambele partide din acest an ca o continuare a ultimelor 5 din 2019, iar după un sfert de oră tabela arăta deja 0-2.

În minutul 10, Nițu a finalizat o pasă a lui Nistor rafinată de Cicâldău, iar ultimul a transformat peste 6 minute, de la 11 metri, o intrare inconștientă a lui Klimavicius asupra lui Bancu. Oaspeții nu s-au oprit și-au generat primele contestări ale lui Rednic în Copou, după ce Bălașa a dus scorul la un neverosimil 0-3 în minutul 22. Putea fi și mai mult după o jumătate de oră, însă Târnovanu a parat lovitura liberă executată de Cicâldău.

Până la pauză, și Omoh (39), și Nistor (44) au mai avut posibilitatea de a puncta, însă primul a ratat incredibil, iar încercarea ex-dinamovistului a fost parată de portarul ieșenilor.

La puls 200

Crezându-se deja câștigători, juveții au pătruns pe vârfuri în actul secund, iar Poli nu a irosit invitația de a intra în joc. Frăsinescu (52) a concretizat prima încercare cadrată a moldovenilor și Iriondo a relansat partida în minutul 69 cu o reușită de efect. Între cele două goluri, meciul a fost colorat și de ocaziile lui Cicâldău (53), Bălașa (59) și Omoh (65). Finalul nu s-a mai jucat la puls 200 pentru că Bancu a liniștit partida în minutul 82, iar Koljici a desăvârșit dezastrul ieșenilor cu două minute înainte de final. Craiova a ajuns astfel în coasta liderului, iar Rednic e pe loc de baraj și a intrat deja în colimatorul moldovenilor.

+14 FOTO

Sursa foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial & facebook.com/UCVOficial

Habibou e la Iași

Habib Habibou a ajuns la Iași! Atacantul de 32 de ani a fost adus de Mircea Rednic să contribuie la salvarea de la retrogradare, asta dacă va trece mâine vizita medicală. Fostul atacant al Stelei a fost azi spectator. Habibou a evoluat ultima oară pentru Lokeren, club de care s-a despărțit la începutul anului. Fotbalistul a evoluat pentru trupa lui Gigi Becali jumătate de an, înscriind un singur gol în 8 meciuri.

2.140de spectatori au asistat la meci

Poli Iași - Craiova 2-5

  • Au marcat: Frăsinescu 52', De Iriondo 69' /L. Nițu 10', Cicâldău 16'-pen., Bălașa 22', Bancu 81', Koljic 88'
  • Vezi AICI VIDEO

Vezi AICI statisticile meciului!

Poli Iași: Târnovanu - Grădinaru, Klimavicius, Frăsinescu, Şerban - Breeveld, Passaglia - Luis Soares, Omoh, Chacana - Luckassen
Rezerve: Rusu, Iriondo, Radu, Horşia, Cristea, Mihalache, Longher 
Antrenor: Mircea Rednic 

CS U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Cosic, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Niţu, Ivan 
Rezerve: Popescu, Martic, Vătăjelu, Tiago Ferreira, Ivanov, Baiaram, Koljic 
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Cătălin Popa // Asistenți: Florin Neacșu și Laszlo Bucsi

vezi și:

Calcule pentru ultimele 3 locuri din play-off » FCSB s-a calificat, Viitorul nu mai depinde doar de ea + un scenariu SF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (120)
thefinger
thefinger  •  16 Februarie 2020, 00:43
Postat de nojoke pe 16 Februarie 2020, 00:39

:))))))))) PT BINELE SI SANATATEA CELOR CE IUBESC DINAMO..SPER SA CUMPERE CINEVA CLUBUL..DAR SI SA FACA UN STATUT CU SOCIOS ..ADEVARAT..NU HOTIA DE AZI.. CA MA AMUZA CAND IMI AMINTESC DE CATERINCA TA ..CAND EU TIPAM ACUM VREO 5 ANI CA VREAU SOCIOS.. TU AZI ESTI PRACTIC TEPUIT DE NISTE NEICA NIMENI CU O..FANTOMA..NU SOCIOS..

Ce fantome te bantuie, țuștiule?

nojoke
nojoke  •  16 Februarie 2020, 00:39
Postat de thefinger pe 15 Februarie 2020, 23:27

Am cumparat 12 bilete si ma duc cu sotia, judetene. Restul 10 le-am cumparat pentru ca iubesc Dinamo.

:))))))))) PT BINELE SI SANATATEA CELOR CE IUBESC DINAMO..SPER SA CUMPERE CINEVA CLUBUL..DAR SI SA FACA UN STATUT CU SOCIOS ..ADEVARAT..NU HOTIA DE AZI.. CA MA AMUZA CAND IMI AMINTESC DE CATERINCA TA ..CAND EU TIPAM ACUM VREO 5 ANI CA VREAU SOCIOS.. TU AZI ESTI PRACTIC TEPUIT DE NISTE NEICA NIMENI CU O..FANTOMA..NU SOCIOS..

thefinger
thefinger  •  16 Februarie 2020, 00:23
Postat de Daniel Irimescu pe 16 Februarie 2020, 00:20

Samere. Nu am timp

eu mi-am facut datoria, tu iti faci timp cand poti sa executi.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează