FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // DECLARAȚII ȘOC MASACRU, MASACRU, MASACRU! Florin Bratu îl FACE ZOB pe Dan Nistor: "A venit și mi-a zis că vrea la Steaua! A tocat toată echipa! Le cer scuze lui Contra și Mutu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:00

Poli Iași a învins Dinamo, scor 1-0. Florin Bratu l-a făcut zob pe Dan Nistor după meci, învinuindu-l pe mijlocaș pentru colapsul echipei în ultimele 3 etape, când alb-roșii au mai pierdut contra Craiovei și Astrei. 

Vizibil tulburat și iritat, Bratu a venit furios în fața microfoanelor:

"E devreme să mă gândesc la demisie în momentul de față. Sunt foarte supărat. Din păcate lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. De când căpitanul nostru, Dan Nistor, a avut ofertă de la Steaua. Am avut discuții cu el, nu a reușit să se mobilizeze.

Vreau să vă dezvălui că el a venit la mine în vestiar și mi-a zis că vrea să plece la Steaua. Mi-a zis că i se dau 100.000 la semnătură, că i se dau 15.000 nu știu pentru ce, că e o oportunitate și altele. Mi-a destabilizat tot vestiarul. Vorbește toată ziua că el vrea zeci de mii de euro, că nu vrea să mai joace. A reușit să distrugă toată munca", a declarat Bratu la Look TV.

"Mi-a tocat echipa! Le cer scuze lui Contra și Mutu!"

"Îmi pare rău și le cer scuze și lui Cosmin Contra și lui Adrian Mutu pentru că am ignorat mesajul lor când am venit la Dinamo: «Ai grijă cu Nistor!»

Nu știu care e viitorul lui Nistor, nu respectă nimic din ce îi spun. Din păcate, greșește mult. Când a venit în vestiar, căpitan la Dinamo, și mi-a zis că vrea să plece la Steaua, a căzut cerul pe mine! Nu s-a mobilizat deloc, mi i-a tocat psihic și pe cei mici!

Unul ca Moldoveanu, ca Sorescu sau Ricardo Grigore, care aude numai de zeci de mii, crede că e nedreptățit! Se gândesc și ei: ăsta vorbește de contracte de zeci de mii de euro și nu poate da un șut la poartă!".

E timpul să plece Florin Bratu de la Dinamo?

DA
NU

Vezi și: ZERO șuturi pe poartă și HAOS general! 4 concluzii ale prăbușirii lui Dinamo: cașcavalul Penedo, tristețea Dan Nistor și o întrebare: e timpul să plece Florin Bratu?

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (66)
749913671784643
Razvan Marcel  •  22 Septembrie 2018, 10:58

Bn ma, l-ai scos pe Dan Chioru Nistor, dar și asa nu ați dat un șut pe poarta oare nu crezi ca valoare nu e în acest lot?

chris_bu67
chris_bu67  •  22 Septembrie 2018, 09:17
Postat de omidiu pe 22 Septembrie 2018, 07:28

Contra e de vina pentru ca vorbea spaniola in vestiar

la tine nu găsești vreo vină?

gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2018, 08:53

Are dreptate Bratu...si tu daca un coleg de la munca are salarul de 10X ori mai mare ca tn, si munca e la el, nu ti-ar conveni, ai veni plafonat la munca

Vezi toate comentariile (66)
Comentează