FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO 2-0 // VIDEO EXCLUSIV Mihai Chirica, primarul Iașiului, îi avertizează pe dinamoviști: „I-aș îndemna să se ferească de el, pot găsi pe cineva mai puternic”

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 09:55

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a fost vineri seară la meci și a savurat victoria echipei locale Poli în fața lui Dinamo, scor 2-0. Edilul îl sfătuiește pe Ionuț Negoiță să nu îi cedeze clubul lui Horia Sabo.

Rezultatul duce gruparea din Copou pe locul 1 al clasamentului după prima zi a etapei a 5-a, doar CFR Cluj o poate depăși, diseară, pe Poli. Lideri fie și pentru 24 de ore, moldovenii sunt conștienți de situația de moment. 

Chirica: „Sper să nu retrogradeze”

„Mă bucură rezultatul, mai ales că am observat că echipa nu și-a pierdut echilibrul prin plecarea lui Panțâru. Sper s-o țină așa. Din păcate, Dinamo e în cădere. Spun din păcate fiindcă fotbalul românesc are nevoie de embleme care să ducă renumele în lume. Sperăm să devenim noi un nume cât mai pregnant în timp. Eu sper ca Dinamo să nu pice în liga inferioară, e nevoie de ea în Liga 1, eu îi doresc succes”, a spus edilul șef al urbei moldave. 

„Să se ferească de Sabo!”

Despre Horia Sabo, care ar putea prelua pachetul majoritar de acțiuni al clubului din Ștefan cel Mare, Chirica a declarat: „Eu i-aș îndemna pe dinamoviști să se ferească, nu cred că va face un lucru mai bun. Nu sunt un ghicitor, dar la Iași nu a avut un comportament bun și cred că Dinamo poate găsi pe cineva mai puternic”.  

POLI IAȘI - DINAMO 2-0 // VIDEO EXCLUSIV Mihai Chirica, primarul Iașiului, îi avertizează pe dinamoviști: „I-aș îndemna să se ferească de el, pot găsi pe cineva mai puternic”
Mihai Chirica și Răzvan Burleanu

Impresionat de Teja 

Ca și ceilalți ieșeni, primarul nu se lasă sedus de locul 1 din prezent: „Să nu ne hazardăm, dar cred că putem sta multă vreme într-o poziție confortabilă. În primăvară, eram supărat pe Sabo, nu pe echipă, cu cei de la formație chiar nu aveam nicio problemă. Eu cred că Mihai Teja poate duce orice echipă din România în play-off sau orice echipă din Europa cât mai sus, este un antrenor care merită tot respectul. Mediul de aici e mai bun decât ceea ce a avut la FCSB. Nu ne comparăm ca bază sportiv, dar în rest cred că se simte mai bine la Iași”. 

Vezi și: 

Cristi Munteanu a desființat Dinamo, de la Prunea la jucători: „Îți trebuie «stăpân» în vestiar”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  11 August 2019, 02:08
Postat de dvd1 pe 10 August 2019, 16:48

stati linistiti ca nu vine nimeni iar Dinamo la anul e in B 100%

dvd1?!? Numai prostii spui ... ZEVZECULE!!!

dvd1
dvd1  •  10 August 2019, 16:48

stati linistiti ca nu vine nimeni iar Dinamo la anul e in B 100%

bigbolo
bigbolo  •  10 August 2019, 15:59
Postat de lionking100 pe 10 August 2019, 10:32

de venit nu vine nimeni la rinamo pentru ca badea detine tot,de la nume si pana la palmares. ce sa cumperi de la negoitza?

Si pe tine tot negoita te detine, prostalau randooooom :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează