FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2 // FOTO Mihai Teja, consternat: „Horațiu, cum poți să faci așa ceva? Nu e normal!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 19:55

Poli Iași a fost învinsă azi pe teren propriu de Gaz Metan, scor 1-2, într-o nouă partidă în care moldovenii au pierdut după ce au deschis scorul.

La interviurile de la final, Mihai Teja (41 de ani), tehnicianul moldovenilor, a criticat penalty-ul dictat de Horațiu Feșnic (30 de ani) împotriva echipei sale, în minutul 75, la scorul de 1-0 pentru Poli. A fost, practic, faza care i-a băgat în joc pe medieșeni, iar momentul a fost taxat de antrenor.

„Nu înțeleg faza de la primul penalty. Horațiu, cum poți să dai penalty la faza aceea?! Eu nu pot să-mi dau seama. M-am uitat și pe reluări, m-am uitat și am văzut că jucătorii de la Gaz Metan nici măcar nu protestau. Chiar nu pot să-mi dau seama!

Cei de la Mediaș se așteptau să fie fault în atac, nu e normal să dai un asemenea penalty. I-am și spus lui Horațiu că nu e normal. De unde până unde ai văzut tu penalty?!”, a spus Teja, la Look Sport. 

Horațiu Feșnic, „centralul” partidei, a dictat penalty la o intervenție a lui Bradley Diallo asupra lui Sergiu Buș. Reluările au arătat însă că fundașul ieșenilor a lovit inițial mingea în duelul cu atacantul medieșenilor.

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2 // FOTO Mihai Teja, consternat: „Horațiu, cum poți să faci așa ceva? Nu e normal!”

Câteva minute mai târziu, Feșnic a dictat un nou penalty pentru Gaz Metan, Marius Constantin transformându-l și pe acesta.

Vezi și: 

Poli Iași - Gaz Metan 1-2 // VIDEO Marius Constantin aduce victoria cu o „dublă” » Rezultat uriaș pentru Iordănescu, foarte prost pentru Dinamo! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
regalistul
regalistul  •  16 Decembrie 2019, 09:42
Postat de enigmaticul pe 14 Decembrie 2019, 20:42

Nenorocitul asta de ”sfeșnic” a inventat, nu unul, ci două penalty-uri. Sunt convins că a primit ”bonus”. Cât de neprofesionist poți să fii că să dictezi lovituri la astfel de faze? Nu mi-a fost dat să mai văd așa ceva până acuma. Chiar și așa, aștia de la Iasi nu mai joacă nimic de vreo 8 etape, conduc la un anumit moment, apoi pierd toate punctele. Eu nu le-as mai da banii de sărbători. Dl Teja, nu crezi că trebuie schimbat ceva la echipă, dacă de 8 etape nu câștigă nimic? Poate.........antrenorul? Sau mai bine clubul ar renunța la secția de fotbal, așa ar face ceva economii la bugetul primăriei. Cu astfel de fotbaliști, fără tehnică, fără orizont, fără mentalitate, nu se poate face fotbal profesionist.

Nu știu dacă ai dreptate în totalitate (mă îndoiesc!) dar dacă ar fi lăsați să joace (nu e prima dată când arbirii pun piedică ieșenilor) s-ar dovedi că Teja e un antrenor bun (vezi primele rezultate după venirea lui la Iași), și că există jucători tehnici (Andrei Cristea, Platini, Losjhai, Mihalache, Frăsinescu)). Și atunci întrebarea: până când vor fi lăsați arbitrii să vicieze fotbalul românesc ?! (în baza fantomaticii comisii de disciplină - slabe speranțe)

786995404710855
Adrian Ionescu  •  14 Decembrie 2019, 21:52

ce vorbiți voi Dinamo de arbitraj ATI uitat cum ATI câștigat cu Botoșani?? 3penalty-uri Botoșani care nu a dat și gol anulat Botoșani cum a fost și de rudele lui Becali nu uita ca steaua a fost singura cu Cluj Botoșani a făcut egal a pierdut cu Hagi astra toti cu Cluj a pierdut sa pus capra cine vorbește

enigmaticul
enigmaticul  •  14 Decembrie 2019, 21:21

Oare FRF chiar nu vede ce se întâmplă la meciurile astea, mă refer la modul în care sunt arbitrate? Nu se poate așa ceva, este sfidătoare maniera aceasta de arbitraj. Sunt vreo 3-4 echipe care sunt ”pocnite” mereu. Eu le-aș recomanda să se retragă din campionat. Lăsați să joace doar cele 6-7 echipe și să fie ele mulțumite. Cu astfel de atitudine nu vom ajunge nicăieri, iar de performanțe în fotbalul românesc, nu se mai poate vorbi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează