FOTBAL  »  Superliga  »  COMAN, DOSAR PENAL

EXCLUSIV Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

Florinel Coman +15   FOTO
Florinel Coman

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 21:41 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 23:50

Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman, prins cu 165km/h pe autostradă, le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere din Ucraina. Țara vecină are un sistem prin care validitatea permisului poate fi verificată în 10 secunde

Astfel, conform site-ului serviciului subordonat Ministerului de Interne care se ocupă de permisele de conducere, seria și data pot fi introduse într-o aplicație online, ceea ce le ușurează munca celor care verifică un astfel de document.

Seria și numărul sunt formate din trei litere (seria) și 6 cifre (numărul). De exemplu, GSP.ro a introdus seria și numărul BAA 740808. Este un permis prezentat în Monitorul de Suceava ca fiind falsificat. Ziarul a scris, în 2017, despre filierele care obțin sau realizează documente false pentru cetățeni români și arată ca unele din țara vecină.

EXCLUSIV Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”
Aplicația prin care se verifică online dacă seria și numărul unui permis de conducere din Ucraina sunt valide. Site-ul este disponibil și în limba engleză.


Site-ul a returnat informația că seria nu a fost găsită. Totuși, disclaimerul anunță că unele documente ante-2013 pot să nu fie găsite pe respectivul site. Nu ar fi o problemă în cazul Coman, deoarece tânărul de la FCSB avea doar 15 ani pe atunci.

„Făceau asta și gata. E o metodă prin care s-au prins multe documente false de proveniență ucraineană, pentru că, în anii trecuți, comunicarea celor două părți nu era una ușoară. Sigur, nu e nimic oficial, dar e un filtru de căutare, un început”, spune o sursă MAI consultată de GSP.ro.

EXCLUSIV Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”
Așa arată mesajul care îți apare dacă informația nu a fost găsită în baza de date

Cei cinci pași prin care un străin poate obține un permis de conducere în Ucraina

, conform site-ului guvernamental igov.gov.ua:

- Să fie „legal înregistrat pe teritoriul ucrainean” (să aibă permis de ședere);
- Să treacă examenul medical după care se eliberează certificatul nr. 083;
- Să urmeze școala de șoferi, în concordanță cu programa în vigoare;
- Să treacă testul teoretic;
- Să treacă examenul auto.

Cum arată bolidul de lux pe care Florinel Coman îl conducea fără permis

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Dosar penal pentru Florinel Coman! Fără permis, vedeta lui FCSB a gonit pe autostradă cu 165 km/h » Reacția lui Gigi Becali

Gigi Becali, declarații scandaloase în „cazul Florinel Coman” » Cum vrea să-l scape de dosar penal: „Merg la judecător și îi spun asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (212)
maddad
maddad  •  24 Februarie 2021, 00:27

Permisul e legal, dar Coman nu a dat niciun examen. Costa intre 1000 si patru mii de euro. Cunosc caz concret. Sa ms xontacteze politia, SRIul, DNAul sa dau detalii. E o afacere a Politiei ucrainiene. Filiera internationala. Se invart zeci de milioane de euro. Pseudojurnalistii GSP sunt prost informati. Eu am fost martor la un control cu un permis ucrainean. S-a uitat polițistul la permis ca vitelul la poarta noua. Avea toate sistemele de siguranță standard. Nu a avut ce face si i l-a inapoiat soferului. Acel permis a costat 1000 de euro. Soferul e aproape ***, dar conduce bine:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

silvio...
silvio...  •  23 Februarie 2021, 23:12
Postat de ionica007 pe 23 Februarie 2021, 12:18

...:)...Vinicius in schimb e barbat...:)...

E barbat pentru ca si-a batut sotia si s-a urcat beat la volan, punand vietile altora in pericol? Ce fel de barbat loveste o femeie, 'ionica-fara-frica'? :)))))))) MAXIMA ASTA - 'Vinicius e barbat, dupa ce isi bate sotia'. :))))))

dobrescum204
dobrescum204  •  23 Februarie 2021, 13:25
Postat de kratsgate pe 23 Februarie 2021, 08:03

Corect! Ce e aia "am permis luat în Ucraina, în Congo...."? Ești român? trebuie să ai permis românesc!

A devenit Ucraina a doua fabrică de permise după Piteşti. Oricum, dacă-l întreabă cineva pe Coman ce sau cine este Ucraina s-ar putea să se supere că-l înjură de familie.

Vezi toate comentariile (212)
Comentează