FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALUL MARE

Popularul Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS) l-a inclus pe Mutu in lista celor 55 de candidati la titlul de cel mai popular jucator in 2007. Liderul Fiorentinei se afla in compania vedetelor Beckham, Buffon, Del Piero, Drogba, Ibrahimovici, C. Ronaldo, Gerrard, Van Nistelrooy, Henry, Eto'o, Rooney si Totti. Cistigatorul e ales de vizitatorii site-ului IFFHS, data limita fiind 3 ianuarie 2008. Pentru a-l vota pe Mutu accesati www.ifotbal.ro. Mutu a fost selectionat si in sondajul "Geniul Fiorentinei", ce va alege cel mai reprezentativ jucator "viola".

Exemplu negativ

Pancu a fost folosit ca avertisment pentru Bobo, atacantul brazilian al lui Besiktas care i-a luat postul intre buturi lui Rustu in jocul cistigat de "vulturi" la Trabzon (3-2). "Ai grija, Pancu a plecat la un an dupa ce a intrat in poarta!", l-a avertizat Rustu. Daniel aparase pe 17 aprilie cu succes poarta lui Besiktas intr-un derby cu Fener in ultimele 18 minute. Romanul n-a primit gol decit din penalty. Clubul a pus in vinzare dupa acea partida tricouri cu 1 pe spate si numele lui Pancu pe care scria "Pantera din Kadikoy". "Pancone" a plecat in ianuarie 2006 la Bursaspor.

Doar o etapa

Dida a fost iertat de UEFA de jumatate din suspendarea dictata saptamina trecuta, dupa ce AC Milan a facut recurs. Portarul brazilian va lipsi doar in meciul tur de miine cu sahtior. El fusese sanctionat de Comisia de Disciplina a forului continental dupa ce simulase, in finalul partidei cu Celtic (1-2) din etapa a doua a grupelor Ligii, o accidentare grava la cap, incercind sa produca abandonarea jocului. Desi fanul scotian intrat in teren de-abia il atinsese cu mina!

Supermotivati

Miza mare pentru "nationala" Scotiei, sportiva, dar si financiara. Daca dubla invingatoare a Frantei in preliminariile CE 2008 va reusi sa se califice la turneul final din Austria si Elvetia, jucatorii vor imparti suma de 1,79 milioane de euro, in functie de minutele disputate. Pentru a incasa primele promise, scotienii trebuie sa bata la Glasgow pe Italia, campioana mondiala.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close