FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu despre cazul Moraes: "Pînă nu se rezolvă cazul, nu poate veni la Steaua"

Junior Moraes este curtat intens de Steaua
Junior Moraes este curtat intens de Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 18:15

Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului, a vorbit despre cazul lui Junior Moraes, jucător pe care Steaua vrea să-l împrumute de la ŢSKA Sofia.

"Junior Moraes poate juca pentru că FIFA îi va elibera o carte verde provizorie clubului care a cerut-o. Cum ŢSKA Sofia a făcut demersurile, el va juca acolo, dar nu poate fi vîndut. Moraes nu are cum să ajungă la Steaua pentru că nu poate să plece pînă nu se va pronunţa verdictul oficial",  a spus Adrian Porumboiu la sportro

18 goluri a marcat Junior Moraes în Liga 1, toate pentru Gloria Bistriţa

Junior Moraes a fost transferat la începutul anului de Metalurg Doneţk, dar ucrainenii n-au plătit suma de transfer de 1 milion de euro către Bistriţa. Jucătorul a devenit liber pentru că nu a primit nici un ban, iar ardelenii se judecă pentru banii neprimiţi. Bistriţenii îl vor însă şi pe Moraes.

Aceştia vor să se folosească de o clauză din contractul cu Metalurg, prin care transferul era oficial atunci cînd banii intrau în contul echipei. Cum nu s-au plătit banii, Gloria cere ca jucătorul să se întoarcă la echipă. TAS urmează să anunţe decizia în zilele următoare.

...despre transferurile echipei sale: "În septembrie, cînd ne expiră suspendarea, o să vedeţi o cu totul altă echipă a Vasluiului. Am o poftă nebună să fac transferuri. Dacă nu aveam interdicţie eram campion"

...despre adversarul din Europa League: "Sparta Praga a fost înfiinţată în 1893. Ce se întîmpla la Vaslui atunci? Se trăgea cu arcul"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haxor
haxor  •  13 August 2011, 16:04
Postat de costibb pe 09 August 2011, 19:58

calul moare de drum lung si pro/stu de grija altuia

tinand cont de actualitati nu sunt lamurit inca tinand cont ca Moraes ramane la Sofia cine e prostul si ce mai conteaza de dorul cui moare!? :-)) Sunt unii care cred ca stiu tot in schimb n-au nici o treaba si in loc sa invete de la aia cu experienta prefera sa vb aiurea si sa faca numai tampenii ptr ca asa sunt romanii, pr0sti de gura, inganfati si stiu tot si toate si dau lectii... :-))

alpin
alpin  •  09 August 2011, 23:36
Postat de bazoooka pe 09 August 2011, 18:39

noi il asteptam cu bratele deschise

Si vine... Mache!!!

bogdanelibm
bogdanelibm  •  09 August 2011, 21:16

moraes sa nu te intorci cu coada intre picioare la bistrita ca si eric la gaz metan.la steaua ai loc daca si joci bine asa ca sa nu joci pe la vro nunta pana una alta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează