FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Porumboiu s-a băgat peste Becali în transferul lui Ouon! Vasluiul dă mai mult decît Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că FC Vaslui a făcut o contraofertă pentru rwandezul Ouon şi se teme că Adrian Porumboiu nu a respectat angajamentul existent între cele două rivale la titlu.

Becali dezvăluie că s-a retras din negocierile pentru camerunezul Pouga, dorit de Vaslui, în baza unei convenţii verbale cu Porumboiu care prevedea ca nici unul dintre cei doi să nu-i creeze celuilalt dificultăţi la transferuri.

"Le-am făcut 550.000 plus 150.000 pentru Ouon, ne înţelesesem cu ei, dar după aceea am aflat că cei de la AEL Limassol au ofertă de la Vaslui, care dă 750.000 de euro. Eu nu cred că Porumboiu mă minte, are copii mari, nepoţi, sînt prieten cu el, nu cred că mă păcăleşte! Dacă am aflat că asta e strategia, oricum am oferit şi eu 800.000 plătibili în 3 zile. Dacă asta e onoarea, bine, înţeleg!", a spus Becali la GSP TV.

În replică, finanţatorul Vasluiului a declarat: "Peste Ouon nu ne-am băgat pentru că avem precontract cu el de un an şi jumătate, de cînd eram în discuţii cu Stoichiţă. Eu nu fac licitaţie, dacă îl pot lua pe jucător la un preţ care să-mi convină, atunci nu stau pe gînduri. Dacă-l puteţi lua, îl luaţi, asta e, dacă nu, ce pot să fac?".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  25 Ianuarie 2010, 01:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

AI OMIS CEVA RETAR,DATULE!! E SNOMIM CU "MAMA TA" SI ECHIVALEAZA CU NUMELE DIN BULETINUL TAU!!COCONAUTULE DIN MEDIUL RURAL!! FRUSTRAT DEPASIT CONTROLEZA TI ATITUDINEA FATA DE SUPERIORI, OBOSITULE!!!

 •  25 Ianuarie 2010, 00:29
Postat de pe 25 Ianuarie 2010, 00:07

Precontrat de un an si jumatate ???? nu ai voie sa semnezi cu altii decat in ultimele 6 luni si ei au precontract ??=))) ar trebui sa fie suspendat jucatoru atunci... astia vorbesc si ei sa se afle in treaba.

mda...nici eu nu pricep..

brasoveanul1
brasoveanul1  •  25 Ianuarie 2010, 00:28

nu are timp de STEAUA nea gigi //// el se joaca la tv non.stop de-a declaratiile

Vezi toate comentariile (30)
Comentează