FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN LIGA 1

Porumboiu spumegă la adresa lui Paszkany: "E profitorul numărul 1 al corupţiei din fotbalul românesc"

Porumboiu spumegă la adresa lui Paszkany
Porumboiu spumegă la adresa lui Paszkany

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 15:58

Se aprinde războiul Porumboiu - Paszkany.

Patronul Vasluiului i-a dat replica finanţatorului lui CFR, cel care spusese că "mi-e teamă mai mult de arbitraj decît de altceva la meciul cu Vaslui, pentru că am văzut cum s-a arbitrat într-o singură direcţie jocul FC Vaslui - Dinamo". Aflat la Roma pentru meciul de mîine seară cu Lazio, Adrian Porumboiu l-a pus violent la zid pe Arpad Paszkany.

"Spui Paszkany, spui automat cel mai mare profitor al corupţiei din fotbalul românesc. A făcut numai matrapazlîcuri prin intermediul cărora a încasat bani nemeritaţi, acesta este Arpad Paszkany", şi-a început tirul Porumboiu.

"A început să plîngă ca o femeie, poate pentru că are şi el, în sfîrşit, un meci oficial în runda asta, după ce etapa trecută a jucat un amical la Galaţi. Poate dacă la Vaslui erau altfel de oameni, aşa ca el, acum n-ar mai fi vorbit de fotbal, pentru că ar fi fost dat dispărut", a continuat omul de afaceri vasluian.

Cel mai dur atac înseamnă, de fapt, o acuzaţie că Paszkany ar fi apelat la lucruri murdare. "Cînd vorbeşte de fotbal, mai bine ar vedea ce au spus unii jucători ai CFR-ului, care după ce au plecat de la echipă au susţinut răspicat că în vestiarul CFR-ului se vorbea despre blaturi şi despre aranjamente cu arbitri. Apropo de blaturi şi de aranjamente cu arbitrii, îmi permit să-i pun o întrebare lui Paszkany: Mai aveţi, domnule Paszkany, acea celebră maşină roşie? În concluzie, dacă ar trebui să-i fie frică de ceva, nu de arbitrajul din meciul cu Vaslui ar trebui să-i fie teamă, ci ca nu cumva acea maşină roşie să poată vorbi la un moment dat".

Porumboiu s-a referit şi la trimiterea făcută de patronului CFR-ului privind prestaţia lui Robert Dumitru din jocul Vaslui - Dinamo 3-1. "La cît se pricepe Paszkany la arbitraj, dar şi la fotbal, nu mă mir de ceea ce spune, habar n-are ce vorbeşte. Am recunoscut că Dinamo a avut un penalty, însă şi noi am avut unul, iar în repriza a doua, Robert Dumitru a dat nişte decizii în compensaţie defavorabile nouă", a încheiat Porumboiu.

Intrat în direct la GSPTV, finanţatorul Vasluiului a continuat atacul.

Paszkany şi CFR Cluj dispăreau cu totul din fotbalul românesc dacă eram un altfel de om, nu unul corect. Nu au nici o şansă cu Porumboiu! Să le fie clar! Atîta mizerie şi atîta zgură e în trofeele cu care se laudă. Cînd vor vorbi alea vreodată... Nu le e ruşine să comenteze de mine şi de Vaslui, după ce că sînt nişte blatişti ordinari?! Spun că le e frică de arbitraj. Paszkany să facă ceva pe vitrina aia cu trofee, că nu sînt titluri cîştigate în mod corect.

Întrebaţi-i pe jucători! Dorsin, Kone şi alţii au declarat în presa norvegiană că la Cluj în cabină se vorbea de aranjamente cu arbitri şi de blaturi", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (134)
real.madrid.club.de.futbol
real.madrid.club.de.futbol  •  15 Septembrie 2011, 01:48

Cum alfel poti iesii in evidenta decat luandu te de gat cu cei mari! Au ajuns porumbeii astia de la sat sa vorbeasca de CFR !?? Nu au nici macar gara in orasul ala sa nu mai vbm de aeroport,astia au ajuns sa vorbeasca de CFR !?? Si diferenta dintre cei doi se vede de la o mila,Paszkany nici macar nu a mentionat numele finantatoruui moldovean ci a vorbit de clubul Vaslui,dar taranul asta s-a luat de persoana. Ce spune asta? Mie multe,voua nu stiu..

bebe21
bebe21  •  15 Septembrie 2011, 01:49
Postat de hitchhiker pe 14 Septembrie 2011, 15:40

bate CFR lejer, nici nu se pune problema.. Ne-ati umilit sezonul trecut? acum e randul nostru.. 5-0 scor final fara nicio ezitare o sa merg sa pun vreo 5 milioane la pariuri pe scor exact.

mda...tu nu ai vazut cum arata cinci milioane in viata ta bozgore...du-te la somnic ca ai mancat prea mult kákát si poate ti-e somn...terminatule

t_danc
t_danc  •  14 Septembrie 2011, 22:48

DOMNUL PORUMBOIU ARE DREPTATE. BLATISTII AU FURAT SI VOR MAI FURA. LA ASTA SE PRICEP. SUNT JALNICI.

Vezi toate comentariile (134)
Comentează