FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Posibilul transfer al lui Nistor la FCSB are implicații profunde » Formația din Liga 1 care stă la pândă

Kamer Qaka și Florin Tănase, în Poli Iași - FCSB
Kamer Qaka și Florin Tănase, în Poli Iași - FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 14:31

Gigi Becali a oferit 750.000 de euro plus TVA și Kamer Qaka în schimbul lui Dan Nistor. În cazul în care mutarea nu se realizează, albanezul celor de la FCSB ar putea ajunge înapoi la Iași. 

"Mi l-aș dori din suflet. La momentul acesta este jucătorul FCSB-ului, dar pot spune că l-aș vrea la Iași. Acum nu pot să spun dacă se va și întâmpla asta. Dacă nu ne vom înțelege, mergem înainte.

Este doar decizia conducerii FCSB. Aici, la Iași, a fost ținut pe brațe, a avut parte de liniște și de toată încrederea noastră. A căpătat curaj și a devenit fotbalistul de astăzi. Qaka este un jucător cu multe calități", a declarat Flavius Stoican pentru TV Telekom Sport. 

Situația lui Qaka

Kamer Qaka (23 de ani) a fost transferat de FCSB de la Poli Iași în această vară, în schimbul sumei de 450.000 de euro. Albanezul a semnat o înțelegere valabilă pentru următorii 5 ani. 

"Qaka este încă în teste. Nu prea le-a trecut pe primele. Ne mai gândim în cazul lui. Ar fi fost foarte bun la Dinamo. Eu voiam lângă Pintilii un jucător care atunci când are mingea se duce cu ea la picior, apoi pasează decisiv. Lui Nistor nu îi e frică" Gigi Becali

Vezi și: EXCLUSIV Dan Nistor rupe tăcerea, după oferta primită de la Gigi Becali: "Vă dați seama în ce situație sunt eu?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  23 August 2018, 18:50

Clanul becali a adus *** in fotbalul Romanesc. Infractorul asta doar a destabilizat echipele.Acum nu mai merge cu valiza,insa d.n.a-ul nu vede magariile astea care se fac pe fata. Ii doresc lui georgica ani buni de parnaie,sa scapam odata din mocirla asta becaliota.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  23 August 2018, 18:33

asa isi asigura ciobanul cate 6 puncte (de la Iasi, Botosani, Viitorul, etc.) pentru ca nu mai tine figura cu valiza! Doar e puscarias (inca e in "probe" dar nu se deranjeaza nimeni sa vada ca tot de hotii se tine).

lobbyone
lobbyone  •  23 August 2018, 16:32

Ma baieti , Qaka a fost luat doar ca sa blatuiasca meciul de la iasi din primavara . Ce e asa greu ? omul nu a avut niciodata loc la fcsb , e genul overrated .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează