FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Pouga a semnat cu Maritimo Funchal. Vasluiul l-a reclamat la FIFA

Pouga nu s-a prezentat nici pînă azi la echipa antrenată de Viorel Hizo
Pouga nu s-a prezentat nici pînă azi la echipa antrenată de Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 22:32

Conducerea clubului FC Vaslui a sesizat FIFA în cazul atacantului Christian Pouga, după ce jucătorul camerunez, aflat sub contract cu gruparea moldavă, nu s-a mai prezentat la echipă de la sfârşitul sezonului trecut.

"Cu Pouga se pare că ne vom judeca la comisiile FIFA din moment ce nu s-a mai prezentat la echipă, deşi mai are contract pentru încă trei ani cu FC Vaslui. Nu-i înţelegem gestul, mai ales că noi sîntem la zi cu plata drepturilor salariale. Am înţeles că Pouga este mai rebel de felul lui şi, după şase luni de stat la o echipă, o părăseşte fără a da prea multe explicaţii", a declarat, marţi, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Ciprian Damian.

În vârstă de 25 de ani, Christian Pouga a ajuns la FC Vaslui în august 2010, fiind transferat de la formaţia spaniolă FC Sevilla. Presa portugheză a scris, marţi, că Pouga ar fi semnat un contract cu gruparea Maritimo Funchal.

Pe lîngă Pouga, nici portarul Kuciak nu a revenit din vacanţă pentru a se alătura lotului vasluian la reunirea de pe 21 iunie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
opensource
opensource  •  06 Iulie 2011, 13:49
Postat de mamania pe 05 Iulie 2011, 22:47

Vasluiul are probleme cu toti strainii, ceva e in neregula la una dintre parti, tind sa fiu de partea jucatorilor, nu cred ca toti jucatorii in toti acesti ani au fost "nebunii" iar Porumboiu usa de biserica. Poate totusi adevarul e undeva pe la mijloc. Sper sa se rezolve problemele

poate o fi Porumboiu gày si se da la ei!? ;-))) Mai terminati cu prostiile, nu e club in Romania care sa nu aibe litigii cu jucatorii si probabil ca unora nu le place munca si cred ca in alta parte e mai usor. E stiut ca Porumboiu e cam pr0st de gura si cam mascareste angajatii la sprituri si totusi din cate-l stiu in general nu-i baiat rau daca si tu esti macar 50% corect, deci adevaru e la mijloc si in general unii care au plecat e ptr ca preferau localurile din oras si din afara orasului si e stiut ca Porumboiu si Hizo sunt foarte stricti in ce priveste acest aspect extrasportiv in comparatii cu alte cluburi unde jucatorii urca pe mese pe ritmuri de manele si intra beti in meciuri....

opensource
opensource  •  06 Iulie 2011, 13:38
Postat de z3tis pe 06 Iulie 2011, 00:13

Vasluiul joaca in Champions League si Pouga semneaza cu o echipa de la retorgradare din Portugalia. Intrebarea mea este: de ce? Si ca sa il sustin pe blue_sky...: chiar asa, de ce fug oamenii astia de Vaslui si de CL?

vezi ca Rapidu are multe istorii de genul asta, deci vezi de curtea matale inainte de a rezolva problemele altora. eu chiar nu va inteleg pe unii de unde bagarea asta in seama cand aveti un picior deja in groapa? :-)

opensource
opensource  •  06 Iulie 2011, 13:41
Postat de blue_sky pe 05 Iulie 2011, 23:00

Oare de ce fug strainii de la Vaslui nene Porumboiule?

oare de ce fug strainii din Romania, asa e mai corect spus si pusa problema?! Vrei sa-ti insir cazuri similare la echipele romanesti si apropo cu ce echipa tii sa-ti povestesc cate ceva...? ;-)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează