FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Porumboiu explică de ce a votat cu Gino Iorgulescu: "Am pierdut sume mari de bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:50

Adrian Porumboiu a explicat care a fost motivul pentru care a ales să îl voteze pe Gino Iorgulescu la şefia LPF.

"Modul în care Comisiile Ligii au soluţionat şi au tranşat unele cazuri a fost revoltător. Unul se referă la Pandurii - Oţelul, scor 0-3, la care, prin unele îmbîrligături de regulament, au decis campioana.

Vasluiul putea să fie campioană fără acel 0-3. O rejucare, CFR cu U Cluj, care nici în analele fotbalului mondial, cînd arbitrul a întrerupt definitiv partida să dai rejucare.

Nu poţi trece peste două campionate pe care le-ai pierdut numai prin hotărîri nedrepte ale Comisiilor.

Votul Vasluiului este un vot împotriva comisiilor aberante, din pricina cărora am pierdut două titluri de campioană şi, implicit, sume mari de bani", a spus Porumboiu, la televiziunea sportro.

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ertyuiop
ertyuiop  •  15 Noiembrie 2013, 18:29
Postat de bogdanelibm pe 15 Noiembrie 2013, 00:09

suporterii otelului sa-l intrebe pe nea primarul stan unde s-au dus banii din cl,si pe urma sa vb de steaua .anul urmator dupa castigarea titlului cu acelas lot nu ati prins nici macar loc de intertotto asta este o dovada clara ca ati luat titlul ,,pe bune,,.acum ca a cazut mitica daca intra si la mititica va spune el mai multe si despre voi

esti penibil.....un frustrat il puteam intelege insa la tine e prostie in stare pura, asta daca nu esti sub acoperire! asa-i cand sunteti multi....apar si uscaturile! Stii tu ca a existat vreo legatura intre Mitica si Otelul? Ai auzit de Chivorchian (2011 la Timisoara) sau Porumboiu (Vaslui)....ea citeste declaratii ale lui Mitica si compara cu istoricul la adresa Otelului? Noi nu l-am inghitit niciodata el asemenea.....ne mandrim cu asta!

bimbi79
bimbi79  •  15 Noiembrie 2013, 09:10

Nimic despre "cina cea de taina "? Plagiatorul si mincinosul pONTA si afemeiatul dRAGNEA au dat ordin, iar votul propriu-zis a fost o mascarada

dragomirbroscoiu_mitica_sugeo
dragomirbroscoiu_mitica_sugeo  •  15 Noiembrie 2013, 02:46

Astazi miam facut cont special pt broscoiul de dragomir ca sa-i spun " shugeeeee-o pretenas !!" Am o bucurie imensa n suflet,un comunist nenorocit a fost dat jos,chiar daca e din fotbal,domne..ma bucur ! un comunist ? afara cu el ! un nenorocit de om care a secat echipele romanesti si a distrus valorile tarii.Niste comunisti care isi auri angajeaza prietenii in in frf..De aproximativ 2 ani,nenorocitul asta a luat salariu de 15 mii de euro lunar,iar restul pana la 17 ani,a luat 3000 de euro lunar,dar eu cred ca mai mult.Sunt o gramada de bani !!!!Felicitarile mele lui gino,ma bucur pt el doar pt ca l-a dat jos pe broscoi dar pana la urma tot o adunatura de hoti sunteti toti !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează