FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - U CRAIOVA 1-0

Povestea blatului în care Costea n-a vrut să dea gol » "Penibil şi ruşinos"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 13:48

Adrian Mititelu şi Gheorghe Ştefan s-au acuzat reciproc de blat, patronul nemţenilor făcînd referire la un meci din 2008, dintre Gloria Buzău şi U Craiova, încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde.

Acel meci a făcut vîlvă din cauza atitudinii "relaxate" pe care au avut-o oltenii. "Costea a venit la bancă să întrebe cît să mai rateze", povestea Gheorghe Ştefan.

Partida respectivă chiar a fost una ciudată pentru Florin Costea, care purta banderola de căpitan al "juveţilor". Atacantul Craiovei a ratat incredibil în cîteva rînduri, iar spre final a oferit o imagine antologică: şi-a desfăcut banderola şi a aruncat-o în direcţia băncii de rezerve.

Fanii craioveni au acuzat blatul

Suporterii au taxat dur atitudinea în joc a favoriţilor, la Buzău. Fanii au asaltat cu mesaje ironice site-ul craiovamaxima.ro, acuzînd că Ştiinţa a netezit calea buzoienilor spre victorie: "Ce blat frumos! Jucătorii au avut o atitudine penibilă şi ruşinoasă. Amatorism. Nu vom fi niciodată o echipă mare în condiţiile astea".

Şi pentru antrenorul Craiovei, Nicolo Napoli, meciul a fost unul cu semne de întrebare: "Eu cred că toţi băieţii şi-au apărat corect şansele, însă nu pot să bag mîna în foc pentru nimeni".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
takeiteasy
takeiteasy  •  19 Decembrie 2012, 22:22
Postat de walhalla pe 19 Decembrie 2012, 14:27

De acolo i se trage, care va sa zica...Acum nici sa vrea nu mai da goluri

Tu ai cel mai inteligent raspuns de pe aici, nici nu mai fu nevoie sa ma uit cu cine tii ;) NB

takeiteasy
takeiteasy  •  19 Decembrie 2012, 22:19
Postat de protech pe 19 Decembrie 2012, 19:48

daca ar gandi toti ca tine ar fi pace pe forumuri. + daca toti si-ar exprima parerile asa de calm si argumentativ precum ai facut-o tu .. bravo omule . nimic deosebit de fapt, doar ca bunul simt si exprimarea coerenta merita evidentiate in ziua de azi :D

Subscriu sentimentului si ideii in mai putine cuvinte.. Unde in fotbalul "modern" cele mai aspre legi sunt cele pentru suporteri iar oamenii de genu pinalti si mititelu apar la TV ca "oameni de fotbal" Traisca Romania ! Traiasca democratia! ;)

protech
protech  •  19 Decembrie 2012, 19:48
Postat de xavi- pe 19 Decembrie 2012, 16:42

Ceahlaul a picat in B pentru ca au luat bataie cu 3-2,in ultimele minute Ceahlaul si-a dat autogol,daca se termina 2-2 Ceahlaul se salva,nu e vina nimanui ca nu au fost in stare sa degajeze decat unii in altii,iar prostia cu Costea care intreba la margine daca mai rateaza mult,sa fim seriosi...daca faceau blat o stiau de la inceput nu trebuiau sa intrebe pe parcurs,adica i spuneau ca e blat sa nu dea gol,iar Costea intreba de pe teren...tipa la banca sa auda observatorul,auzi baaaaa mai e blat sau dau gol?Nu stiu cum puteti acoperi o mizerie ca Gheorghe Stefan.

daca ar gandi toti ca tine ar fi pace pe forumuri. + daca toti si-ar exprima parerile asa de calm si argumentativ precum ai facut-o tu .. bravo omule . nimic deosebit de fapt, doar ca bunul simt si exprimarea coerenta merita evidentiate in ziua de azi :D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close