FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor a oferit noi detalii spectaculoase din tinerețe: "Eram portar la hotel, jucam pe mici și bere"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 15:21

Mijlocașul dinamovist Dan Nistor, 30 de ani, a vorbit azi despre începuturile carierei sale în fotbal și a dezvăluit că până la 20 de ani nu a jucat fotbal profesionist.

"Eu nu am avut școala fotbalului. Nu am făcut junioratul și mi-a fost foarte greu. Până la 20 de ani jucam fotbal în curtea școlii și în Liga a 5-a, la o echipă județeană, pe un mic și o bere. Eram în finala Cupei Județene și m-a văzut Benone Lazăr, la Pitești. Mi-a zis să semnez cu Internațional Curtea de Argeș pe 5 ani. Am vorbit cu tata și mi-a spus să nu semnăm pe 5 ani, că e mult.

Am fost la Băile Herculane în cantonament și mi s-a spus că dacă nu semnez, sunt trimis acasă. Am făcut-o!

Am ajuns în Liga a 3-a, Liga a 2-a, Liga 1, echipa națională și am prins și un transfer în străinătate. Înainte să semnez, m-am dus la Rucăr. Eram portar la un hotel, post pe care l-am obținut cu ajutorul nașei mele. După ce am primit oferta, i-am spus de ea și mi-a dat voie sa plec.

După primul antrenament, la Liga a 3-a, nu am putut să mă mișc, am dormit 4 ore. Am avut mult noroc și foarte mult talent, cred. Atlfel nu se explică unde am ajuns", a declarat Dan Nistor la TV Digi Sport.

De-a lungul carierei, Nistor a jucat la Internațional Curtea De Argeș, CS Mioveni, Pandurii, Evian, Dinamo și CFR Cluj.

2meciuri are Nistor la echipa națională a României

Citește și: 

Dan Nistor, momente de groază după oferta făcută de Becali: "Eu și familia am primit amenințări de la fani" » Ce zice de Bratu

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2018, 19:09
Postat de juliusmad pe 20 Decembrie 2018, 17:26

tot portar la hotel ai ramas. cu tine vedeta, dinamo se zbate la retrogradare :)))

Tu esti mai prost ca el, se stie.

104772133226352
Petre Radulescu  •  20 Decembrie 2018, 18:01

Pe cine interesează viața fotbalistului cu cel mai mic IQ din fotbalul românesc și nu numai??? Poate doar pe suporterii echipei care a fost sponsorizată de securitatea comunistă, mimamovistilor.

juliusmad
juliusmad  •  20 Decembrie 2018, 17:26

tot portar la hotel ai ramas. cu tine vedeta, dinamo se zbate la retrogradare :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează