FOTBAL  »  Superliga  »  AU REFUZAT SĂ FACĂ BLAT ÎN ULTIMA ETAPĂ ŞI ACUM JOACĂ PENTRU LIGA 1

Povestea unui blat refuzat: "Acum jucăm pentru promovare"

Voinţa Sibiu a fost eliminată de Poli Timişoara în Cupa României
Voinţa Sibiu a fost eliminată de Poli Timişoara în Cupa României

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 12:03

Voinţa Sibiu a cîştigat în runda finală din sezonul trecut, 4-0 cu ACU Arad. Fără acea victorie, care i-a trimis pe arădeni în liga a treia, ardelenii ar fi pierdut locul 4 în favoarea celor de la Slatina


Sibiul va juca baraj de promovare cu Săgeata Năvodari. Prima manşă va avea loc pe 2 iulie, iar returul pe 6 iulie. Alexandru Pelici, tehnicianul sibienilor, şi-a chemat de luni jucătorii, la pregătiri, şi spune că echipa sa e gata să urce în Liga 1, după duelul cu trupa lui Aurel Şunda, nimeni altul decît mentorul său. "Nu e nici o exagerare, chiar îi sînt dator domnului Şunda. Şi datorită lui m-am apucat de antrenorat", a spus Pelici. Antrenorul vede şansa de a evolua pentru un loc în Liga 1 ca pe o recompensă pentru faptul că sibienii şi-au apărat onoarea în ultima etapă din campionatul trecut. Atunci Voinţa a trecut de ACU Arad, 4-0, rezultat în urma căruia arădenii au retrogradat. Dacă cedau disputa, sibienii ar fi pierdut locul 4, iar beneficiarii convulsiilor legate de licenţiere ar fi fost cei de la ALRO Slatina. "Soarta ne-a răsplătit pentru faptul că am jucat corect cu ACU. Pentru mine asta e o stare de normalitate, dar atunci s-au făcut o grămadă de speculaţii că vom ceda meciul. Acum ne dorim promovarea. Jucătorii au fost chemaţi din vacanţă, unii era plecaţi în străinătate, dar toţi sînt conştienţi că sînt în faţa unei oportunităţi uriaşe în cariera lor", a mai spus Pelici.

"Ar fi minunat ca Sibiul să se întoarcă în Liga 1. Vreau să-i aduc pe băieţi la o formă sportivă cît mai bună, la ora meciului"
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu

10.000 de euro va cîştiga un titular obişnuit al trupei lui Pelici dacă Voinţa Sibiu va trece de Săgeata Năvodari

Voinţa Sibiu a luat naştere în 2007
Clubul din Sibiu s-a înfiinţat în 2007. După numai un an, Voinţa a reuşit să promoveze din Divizia C în al doilea eşalon fotbalistic, cîştigîndu-şi seria. Cel mai sonor rezultat înregistrat de Voinţa în sezonul recent încheiat a avut loc în Cupa României, cînd sibienii au eliminat pe Gaz Metan Mediaş, pe 21 septembrie 2010 (scor 3-1). Victoria a fost înregistrată în prelungiri, după ce la finalul timpului regulamentar scorul era de 1-1. Vedetele echipei sînt Eugen Beza, N. Grigore şi Radu Neguţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează