FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV „Nevasta ta e nepoata mea!” » 3 întâmplări de senzație cu Ionuț Popa: ceasul cu ghinion, „știrbul Clau-gol” și o minciună cât un transfer

Ionuț Popa / Sursă foto: Arhivă GSP +24   FOTO
Ionuț Popa / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 11:45 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 12:30

Leonard Naidin (42 de ani), fost mijlocaș ofensiv la Poli Timișoara, Dinamo sau Poli Iași, a rememorat, în direct la GSP Live, câteva episoade amuzante cu regretatul Ionuț Popa, din perioada în care cei doi colaborau la Poli Iași.

  • Leonard Naidin a avut cea mai bună perioadă a carierei la Politehnica Timișoara, unde a înscris de 7 ori în 57 de partide. A urmat transferul la Dinamo din 2003, undee a strâns însă doar opt apariții în Liga 1. Au mai urmat experiențe la Poli Iași, Neftchi Baku, CS Mioveni, Millenium Giarmata sau ASU Poli Timișoara.

Ionuț Popa, fostul antrenor decedat în iunie 2020, a fost considerat unul dintre cei mai charismatici antrenori din fotbalul românesc. În această dimineață, la GSP Live, Naidin a relatat câteva anecdote ce l-au avut pe „Popică” în prim plan.

1. „Le spunem că nevasta ta e nepoata mea”

„Când ajunsesem să plec de Timișoara la Vaslui, profesorul Popa mă tot suna. Îmi spunea: «Tu nu pleci altundeva, vii doar la mine, le spunem că nevasta ta e nepoata mea. Seara, mă uit pe burtieră la TV, apărea declarația lui Ionuț Popa: «Naidin nu vine decât la Iași, Mihaela e neapoata mea»”. Până la urmă, Naidin l-a refuzat pe Porumboiu și a venit în Copou. 

Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
+20 FOTO
  • Leonard Naidin, alături de soție / Sursă foto: Facebook

2. Ceasul buclucaș și scamatoria lui Bâlbă

„Popică avea un ceas la mână și i se spărsese ecranul. Aveam o perioadă în care primeam goluri doar pe final. La un antrenament, i-am zis: «Profesore», ce faci cu ceasul acela? Nu vezi că are ecranul spart, ne aduce ghinion!». 

Îmi răspunde: «Bă, ești prost? Îl arunc». Îl lua de pe mână și l-a aruncat peste un gard de vreo cinci metri. După antrenament, se duce Ionuț Bâlbă, ia ceasul, se duce cu el în mall și îi schimbă ecranul. A doua zi, la antrenament, se duce Bâlbă la Ionuț Popa: «Ia uite, profesore, ce ceas am»!”, la care Popa: «Tâmpitule, e ceasul meu, dă-l înapoi!»

3. Șotii la antrenament cu un necunoscut

„Erau multe povești. A fost un grup fain la Iași. Era un băiat de prin Iași, tot voia el să fie fotbalist. Avea vreo 40 de ani, cu păr creț, mare, fără vreo doi dinți. Spunea că nimeni nu-i dă șanse. Îl băgam în antrenament. Spunea că el și Claudiu Niculescu sunt cei mai buni executanți de lovituri libere. 

Îl vedea Popică și spunea: «Ce dracu' faceți, mă?». Am avut două antrenamente. L-am pus pe maseur să-i facă masaj cu Finalgon, un încălzitor care te arde în ultimul hal, mai rău ca Bengay-ul. Ardea, era ca racul. Bine că nu l-am omorât. I-am zis apoi să facă o saună, bine că n-a crăpat!”. 

FOTO Imagini din cariera lui Leonard Naidin

Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
+20 FOTO
  • Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live: 

EXCLUSIV // VIDEO Un fost antrenor din Liga 1 acuză: „Arbitrilor le este teamă de Gică Hagi! Eu nu sunt tratat ca Petrescu sau Iordănescu”

VIDEO Hagi, ciocanul și aspiratorul » Fază antologică din cantonament: „Unde să ne uităm, bă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
luisharcsa
luisharcsa  •  31 Octombrie 2021, 10:28

CFR vs Voluntari 58% Posesia mingii 42% 18 Șuturi 3 3 Șuturi pe poartă 1 15 Șuturi pe lângă poartă 2 7 Cornere 5 1 Offsiduri 2 6 Faulturi 15 1 Cartonașe galbene 2 0 Cartonașe roșii 0 1 Intervenții de portar 2

855350391210566
Andrei Lupu  •  28 Octombrie 2021, 22:16

Sau cum a tras Bilba cu pistolul profesorului la antrenament..

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Octombrie 2021, 18:58

1. Vesnica pomenire a lui " Popica", Om de caracter, cel mai bun antrenor al Aradului de la Coco dumitrescu incoace. El a iubit UTA, desi UTA ( si suporterii ei) nu l-a iubit...prea mult. 2. UTA si BOTOSANI doua enclave fotbalistice pe harta Romaniei ! UTA – 1 deplasare Ovidiu – Constanta – 1 deplasare Botosani – 5 deplasari Bucuresti – FCSB, Rapid, Dinamo, Clinceni, Voluntari – 2 deplasari Arges – FC Arges , Mioveni – 1 deplasare Sf.Gheorghe – 1 deplasare Targoviste – 2 deplasari Craiova – 1 deplasare Medias – 1 deplasare Cluj Socotiti distantele facute de catre UTA si Botosani + transport, cazare , masa , fata de echipele din Bucuresti (inclusiv Clinceni si Voluntari), Constanta , Arges. Faceti socoteala la costuri, timp ,etc. Daca adunati nr. de km. facuti de UTA vis-a vis de celelalte echipe din campionat va speriati. Numai faptul ca sunt echipe care pot pleca in ziua jocului la meci, cand joaca bucurestenele intre ele sau cu cele din Arges sau Targoviste, chiar la Constanta .Fara transport aerian, fara cazare, etc.Si cand socotesti la buget iti dai seama

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close