FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Premieră la Dinamo! Idolul tribunelor dinamoviste la primul meci în calitate de căpitan

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 20:17

Sergiu Hanca (25 de ani) a profitat de lipsa lui Steliano Filip, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și a devenit în premieră căpitanul lui Dinamo în partida de pe terenul lui Poli Iași.

Căpitanii s-au stabilit la începutul sezonului, Filip fiind primul pe listă datorită vechimii mari pe care o are în "Ștefan cel Mare". Hanca este al doilea căpitan ca o răsplată pentru performanțele foarte bune de sezonul trecut, dar și pentru cuvântul greu pe care îl are în vestiar. Al treilea căpitan e Ionuț Nedelcearu, iar al patrulea Adam Nemec, marcatorul primului gol din această seară.

Deși e unul dintre idolii tribunelor în "Ștefan cel Mare" și îmbracă tricoul lui Dinamo din ianuarie 2016, Hanca n-a început niciodată meciul din calitatea de căpitan.

49 de meciuri
pentru Dinamo în Liga 1 are Sergiu Hanca

2.000.000 €e cota de transfer a lui Hanca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  14 August 2017, 08:40

Idolul a facut *** praf!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează