FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Premiul I

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

sefii intentioneaza sa ofere un cadou de lux, o limuzina Audi A6 de 50.000 de euro, jucatorului ce va fi decisiv pentru calificarea in grupele Ligii

Oficialii ros-albilor sint darnici pentru a-si indeplini visul, grupele Champions League. Mai ales ca ar putea incasa o suma mare, intre 5 si 10 milioane de euro, daca ajung in Liga. Pe linga primele consistente, actionarii din stefan cel Mare au de gind sa initieze si un premiu special pentru fotbalistul care va fi decisiv in dubla confruntare din turul III preliminar, ce se va disputa pe 14/15, respectiv 28/29 august. Un cadou de lux, in valoare de 50.000 de euro, o limuzina Audi A6!

Astfel se incearca stimularea intregului lot pentru a obtine o performanta sportiva, dar si financiara pentru club. Dinamo este in febra pregatirilor. Azi pleaca in Austria, intr-un stagiu de 17 zile, pentru a pregati "dubla" pentru grupe si startul sezonului in Liga I. sefii au investit aproape doua milioane de euro in transferurile din aceasta vara si n-au lasat nici un jucator important sa plece. "Nu mai conteaza banii, vrem sa fim la masa bogatilor, vrem ca melodia Champions League sa fie ascultata cu mindrie de toti fanii «ciinilor»", sustin actionarii dinamovisti.

Cinci au deja
Audi este o firma de masini cu cautare in stefan cel Mare. Pe linga sefi, exista cinci fotbalisti ai campionilor care conduc o astfel de limuzina germana. Claudiu Niculescu si Zicu sint posesorii unui model A8, in timp ce Catalin Munteanu, Margaritescu si Nastase au cite un A6.

5 milioane de euro este suma minima ce ar urma sa fie incasata de Dinamo daca va ajunge in grupele Ligii

25.000 de euro va incasa fiecare fotbalist al "ciinilor" drept bonus de calificare in grupele Champions League

Posibilii adversari ai lui Dinamo in turul III preliminar
Liverpool (Anglia)
Arsenal (Anglia)
Valencia (Spania)
Sevilla (Spania)
Benfica (Portugalia)
Ajax (Olanda)
Werder Bremen (Germania)
Celtic (Scotia)
Lazio Roma (Italia)
Glasgow Rangers (Scotia)
sahtior Donetk (Ucraina)
Besiktas (Turcia)
Anderlecht (Belgia)
Dinamo Kiev (Ucraina)
Levski Sofia (Bulgaria)

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează