FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamo face orice ca să scape de Liga 2! „Câinii” au adus un preot la stadion

Un preot a venit în „Ștefan cel Mare” și a ținut o slujbă pe teren și la vestiar
Un preot a venit în „Ștefan cel Mare” și a ținut o slujbă pe teren și la vestiar

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 21:33 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 22:40

Dinamo este într-o situație critică în Liga 1, iar „câinii” fac orice pentru a se salva de la retrogradare.

Echipa alb-roșie e pe locul 9 în play-out-ul Ligii 1, loc retrogradabil, iar pentru a trece peste momentul negru a plecat și la ajutor divin.

Azi, un preot a venit în „Ștefan cel Mare” și a ținut o slujbă pe teren, dinamoviștii sperând că astfel echipa lui Uhrin va trece peste înfrângerile din Liga 1

Ulterior, preotul a sfințit terenul și vestiarul lui Dinamo, acolo unde continua slujba, potrivit ProTV.

FOTO Dinamo a dus un preot la stadion

+12 FOTO
  • Foto: Captură ProTV

VIDEO Andrei Mărgăritescu: „Borcea a venit cu preotul în vestiar!”

Andrei Mărgăritescu (41 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a relatat cum fostul finanțator al „câinilor”, Cristi Borcea (51), a chemat preotul în vestiar înainte de meciul decisiv dintre Dinamo și FCSB din sezonul 2007/2008.

„Înainte de meciul din penultima etapă, când Steaua (n.r. - FCSB) juca cu Dinamo cu titlul pe masă, domnul Borcea a venit cu preotul în vestiar. I-a spus să ne dea de jurat că nu luăm bani de la altă echipă, că jucăm pe bune. Preotul a spus «nu pot să fac așa ceva», pot doar să le citesc din Scripturi. Ne-am pus toți în genunchi, într-un cerc, Cristi era în centru și stătea în genunchi. 

Preotul citea și Cristi ne spunea: «Dacă puneți mâna pe bani să faceți, să pățiți. Dacă puneți vreunul mâna pe bani...» Ne făcea atenți, să nu luăm vreun ban. Florin Bratu râdea cu lacrimi. Am câștigat meciul. 

A fost meciul cu cea mai mare presiune pentru că se făcuseră atâtea speculații, că luăm bani, ne bănuiam între noi, exista posibilitatea să greșești neinenționat și să fii acuzat că ai vândut meciul, să ți se pună eticheta asta. Ne-au ținut și în cantonament mai mult, am stat și la hotel, n-aveam voie să avem contact cu nimeni, a fost o presiune foarte mare. Ne-au luat și telefoanele”, a spus Mărgăritescu la GSP LIVE.

Gigi Becali mi-a spus: «Ce-ți mai trebuie ție?». Eu am băgat cea mai bună echipă, le-am dat primă și-am chemat și preotul. I-am pus pe toți în genunchi, inclusiv eu. Am creat presiune mare de tot la meciul ăla, numai să nu câștige Steaua. Le-am spus «Bă, dacă Steaua câștigă campionatul în Ștefan cel Mare și-l sărbătoresc aici, voi nu mai aveți ce căuta la Dinamo, iar eu trebuie să plec!». Ăsta e adevărul! 
- Cristi Borcea, la „Prietenii lui Ovidiu”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mario Nicolae reacționează după criticile primite: „Niște frustrați! Dinamo n-a mai avut un om ca mine de mulți ani”

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
valyomanyd
valyomanyd  •  28 Aprilie 2021, 09:26

Nu pot sa cred cat de prosti sunt fecesebistii! Cand ciobanul a dus preotul la stadion, ba chiar canta si el, a fost de bine ?

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Aprilie 2021, 09:20
Postat de dobrin pe 28 Aprilie 2021, 02:37

Întru odihna ta, Doamne, unde toţi sfinţii Tăi se odihnesc, odihneşte şi sufletul adormitului robului Tău, că Tu singur eşti fără de moarte.

Esti preot sau dascal ?

iopanet
iopanet  •  28 Aprilie 2021, 09:11

Sa le cante prohodul?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează