FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Prepeliţă: "Coman mi-a dat o palmă în parcare şi mi-a spus că mă va bate" :O

Andrei Prepeliţă a fost lovit pe rînd de Coman, Alexa şi Pancu +14   FOTO
Andrei Prepeliţă a fost lovit pe rînd de Coman, Alexa şi Pancu

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 12:51

Mijlocaşul Stelei, Andrei Prepeliţă, a vorbit despre conflictul său cu portarul rapidist Dani Coman, cel care a spus că l-ar fi bătut pe stelist dacă ar fi vrut. Citeşte aici declaraţiile lui Coman!

"Nu am auzit declaraţia lui Coman, dar m-au sunat prietenii. Nu a fost intenţie din partea mea să îl accidentez. După ce s-a întîmplat, cu ameninţările.

Am vorbit în vestiar, apoi ne-am întîlnit afar , l-am întrebat cum se simte. Mi-a spus că mă va bate dacă vede pe reluări că am avut intenţie şi mi-a dat o palmă în parcare.

A avut o atitudine care m-a mirat, cu aceste ameninţări şi cu palma dată. Nu cred că e nevoie să se ajungă aici. Eu nu cred că trebuia să fiu eliminat", a spus Andrei Prepeliţă la televiziunea sportro.

Andrei Prepeliţă şi Dani Coman au fost protagoniştii celei mai aprinse faze a meciului de aseară dintre Steaua şi Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0. Stelistul a intrat prin alunecare la rapidist, care a ripostat, lovindu-l cu talpa în stomac. La această fază au fost eliminaţi Prepeliţă şi Alexa, ultimul venit în sprijinul goalkeeperului Rapidului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (93)
costello_rapid
costello_rapid  •  01 Noiembrie 2011, 06:27

SLUGI ,SCLAVI ,LASI...ASTI FOST SUNTE-TI SI ASA VETI MURI STELISTILOR...HABAR NU AVETI CE INSEAMNA BARBATIA...HANDYCAPATILOR..IMI ESTE SILA DE VOI

velez
velez  •  27 Octombrie 2011, 18:07

lovin2 :))

shift569
shift569  •  26 Octombrie 2011, 21:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

prostilor,pardon!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează