FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Prepeliţă se apără după eliminarea din derby: "Nu ştiu de ce am luat «roşu». Loviturile veneau din toate părţile" :)

Prepelita se apara dupa ce a fost eliminat in meciul cu Rapid
Prepelita se apara dupa ce a fost eliminat in meciul cu Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 23:34

Andrei Prepeliţă, jucătorul stelist care a fost eliminat în minutul 66 al derby-ului împotriva celor de la Rapid (0-0), nu ştie de ce arbitrul Tudor l-a trimis mai devreme la cabine.

"E supărare pentru că nu ne apropiem de Dinamo, dar sper să o facem în meciurile următoare. Au fost cîteva incidente... am vrut să atac mingea împreună cu Dani Coman, a ieşit o îmbulzeală şi nu ştiu de ce am fost eliminat. Veneau loviturile din toate părţile.

Ilie Stan a încercat să ne ridice moralul după meci", a declarat Prepeliţă la sportro.

GALERIE FOTO CU BĂTAIA DE LA DERBY

Pablo Brandan: "Sîntem dezamăgiţi că am pierdut două puncte, meritam mai mult. Nu cred că stadionul este blestemat şi va veni vremea bună pentru National Arena. Mai sperăm la titlu, mai este un retur şi multe puncte în joc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ciucurel04
ciucurel04  •  25 Octombrie 2011, 10:33
Postat de neaga1900 pe 24 Octombrie 2011, 23:24

Din pacate vigilentul Tudor nu a fost pe faza....Prepelita nu trebuia sa ia acel rosu -Coman , Alexa si Pancu din ce s-a vazut foarte clar trebuiau sa primeasca rosu- Prepelita a fost prins ca intro menghina de caraittorri... Oita Tatu , cam merita si el un rosu..... Cred ca comisia de disciplina se va autosesiza si va da sanctiuni si celor ce au scapat de ochii lui Tudor....

nu inteleg de ce crezi tu ca Alexa a meritat eliminarea...eu zic ca decat l-a imbrancit... Coman si Ferfelita trebuiau eliminati.Dupa mintea ta la ce imbulzeri au fost acolo trebuiau eliminati toti jucatorii...ca toti au imbrancit...

costello_rapid
costello_rapid  •  25 Octombrie 2011, 09:31

olteanu tot prost ramine , indiferent cu ce se imbraca

criticu99
criticu99  •  25 Octombrie 2011, 02:04

hai ca si asta e un mare prost daca se mira dc a luat rosu; oare dc? pt ca ai intrat ca o maimuta beata cu picioarele inainte....LA UN PORTAR !!! de la tn a pornit tot scandalul de pe teren; eliminarile au fost corecte 100% dar tu esti principalul vinovat lesinatule! orikum la cum te exprimi semeni cu un fost cel stelist la fel de "inzestrat" ca tn cu cultura generala: claudiu raducanu!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close