FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Presa din străinătate l-a dat de gol pe Reghe » Unde ar putea ajunge antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 20:59

Cea de-a doua aventură a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB se apropie cu pași repezi de final. 

Antrenorul pare decis să părăsească echipa după meciul cu Dinamo de duminică, iar presa din străinătate a scris astăzi că antrenorul ar avea o ofertă consistentă din Qatar. 

"Laurenţiu Reghecampf ia în considerare să se despartă de echipă, după ce a primit o ofertă importantă din Qatar.

El are de plătit o clauză de reziliere de 700.000 de euro pentru a pleca", notează spaniolii de la todomercadoweb.es

Gazeta Sporturilor a scris recent că Reghecampf a s-a deplasat în urmă cu două săptămâni la Doha, unde ar fi negociat preluarea unei formații.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Martie 2017, 23:02

Asta e ca in bancul ala pe vremea lui Ceausescu: verificai stirea din 3 surse, ascultai acelasi jurnal de la TVR pe 3 televizoare si daca toate spuneau acelasi lucru....era verificata stirea, deci, adevarata. Nu si-a pus nimeni problema ca aia preiau ....wow.....presa din Romania ? Sau aveti impresia ca toata presa spaniola asteapta cu sufletul la gura sa vada ce mai face Reghe? Pe unde se duce? Dar are de lucru? Dar de ce se duce la arabi? Dar, vai, pleaca de la "Steaua" ? Saracii jurnalisti sportivi din toata Spania nu au inchis un ochi de atata ingrijorare de aproape o saptamana. Ce ne facem?

juliusmad
juliusmad  •  31 Martie 2017, 22:47

aia au preluat ce scrie la noi in presa :)))

kossu
kossu  •  31 Martie 2017, 22:22

Păi ăia din presa internațională preiau ce se aberează prin presa de la noi. Voi credeți că nu mai pot dormi ăia prin Spania de grija lui Reghekampf?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează