FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Presa israeliană despre Becali: "Rasist, extremist de dreapta şi are probleme cu evreii şi homosexualii"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 10:26

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost luat în vizor de presa israeliană după recentul scandal între Beitar şi clubul din Ghencea.

 

Publicaţia Haaretz i-a făcut un portret finanţatorului roş-albaştrilor. Aceştia chiar s-au grăbit să spună că acesta este mai "special" decît patronul lui Beitar, Arkadi Gaidamak. "Credeaţi ca Arkadi Gaidamak e special? Vi-l prezentăm pe Gigi Becali, patronul Stelei şi unul dintre cele mai scandaloase caractere din fotbalul mondial.

Becali este un concediator de antrenori şi jucatori în serie. L-a demis până şi pe Gică Hagi, fostul star al fotbalului românesc şi unul dintre prietenii sai cei mai buni.

E rasist. Becali este un extremist de dreapta, un creştin devotat care a înfiinţat chiar un partid fascist. Are probleme cu evreii, cu minoritatea maghiara, cu negrii şi, în special, cu homosexualii", a scris publicaţia, conform Adevărul.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (21)
sexilian
sexilian  •  14 Iunie 2011, 20:32

da poza e facuta in rahova ca bine arata...

romtamtamrom
romtamtamrom  •  13 Iunie 2011, 22:18

Cu totii[dinamovisti, rapidisti] l-ati vrea pe Gigi. Dinamo e in groapa.Copos a mai tras un tun. L-a pus pe jr. pt. banii lui taica-su. Un jucator nu a cumparat.Eu vad Rapidul f. slabit. Lazar si Spadacio nu pot fi inlocuiti cu resapatii pe care i-a adus jr. Cand vor trebui platite salarii , al mic va suna in Ucraina!

hofer
hofer  •  13 Iunie 2011, 19:42

Adolf

Vezi toate comentariile (21)
Comentează