FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Fostul conducător de la Rapid, detalii despre perioada petrecută în Giulești: „Duceam o luptă de gherilă. Eram nefericit, neîmplinit”

FOTO Cristian Alexoae
FOTO Cristian Alexoae

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 12:08 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 12:41

Ovidiu Burcă (42 de ani), fostul conducător de la Rapid, a vorbit la GSP Live despre perioada petrecută în Giulești.

Fostul fotbalist a devenit între timp antrenor, iar în sezonul trecut a promovat cu CSM Slatina din Liga 3 în Liga 2. Acesta a plecat de la echipă, însă declară că și-a descoperit vocația, aceea de a fi antrenor.

Burcă a fost în conducerea Rapidului în perioadele 2015-2018 și 2019-2020 și declară că funcția de președinte l-a făcut să se simtă neîmplinit, iar din acest motiv a adoptat cariera de antrenor.

Ovidiu Burcă: „La Rapid eram nefericit, neîmplinit”

„Duceam o luptă de gherilă în care nu controlam multe lucruri cum îmi doream, de la nivelul solului. Nu îmi plac politica, oamenii politici. Politica înseamnă să ai multe fațete. Mă aflam în mijlocul unor evenimente, grupuri de interes și mă simțeam neputincios să aplic ce îmi doresc eu la o echipă, strict din punct de vedere tehnic. 

Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”
TRANSFER
Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”

Mă simțeam nefericit, neîmplinit. Când am ratat acea promovarea în Liga 1 (n.r. - în 2020), mi-am dat seama că în viață trebuie să faci ce iubești cu adevărat, să poți să ai motivație, să treci peste orice obstacol, peste orice îți iese în cale. Nu regret absolut deloc că nu mai fac parte din conducerea administrativă a Rapidului. 

Proiecul Rapid înseamnă o chestie de onoare și de orgoliu pentru ce am realizat acolo. Faptul că am fost unul dintre membrii fondatori ai proiectului de la Rapid rămâne în analele clubului. Întotdeauna îmi va face plăcere să vorbesc despre Rapid, pentru că sunt parte din istoria lui. 

Nu regret absolut deloc că nu mai sunt acolo. Mi-am descoperit vocația, fac ce îmi doresc, iar când faci asta nu mai e loc de regrete”, a declarat Ovidiu Burcă la GSP Live.

Citește și:

Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”

Cum l-a convins Mititelu pe Marius Croitoru să vină la FCU Craiova: condiții cum n-a mai avut până acum!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  24 Iunie 2022, 15:53

Poate vrei recunostinta sau vreo statuie....cand faci ceva cu sufletul si cu voiinta ta nu trebuie sa astepti compensatii ...tu si Ilie Nastase !!.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează