FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

Prima echipă care anunță: "Nu cred că vom cere licența pentru cupele europene"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 13:40

După ce ASA Târgu Mureș a intrat în insolvență, lupta din play-out a devenit și mai interesantă. Primul loc va merge în cupele europene.

Printre echipele cu șanse se numără și FC Voluntari. Aflată pe locul 4 în play-out, formația ilfoveană este la 4 puncte de CSMS Iași, prima clasată. Dumitru Dragomir surprinde însă și anunță că echipa sa ar putea să nu depună cerere pentru licența de Europa League. 

"S-ar putea să nu cerem licența pentru Europa. Pentru că, dacă vrei acolo, îți trebuie un milion de euro.

Poți obține banii dacă ajungi în faza grupelor, dar ca să faci asta îți trebuie o echipă bună iar asta se face cu investiții”, a spus Dumitru Dragomir la Digi.

...despre stadion: "N-avem instalație de nocturnă, deși se poate face într-o săptămână, cu niște proiectoare pe margine, ca la englezi. Dar ne bazăm pe acel paragraf din regulament care ne permite să mai stăm un an. Până atunci putem juca pe zi.

În schimb, gazonul este de senzație, de departe cel mai bun din țară. Stadionul este aproape gata, am achiziționat și o tabelă de marcaj ultramodernă, dar nu vrem să inaugurăm arena la un meci cu Chiajna. Vrem și noi un adversar mai tare, cum este Craiova!"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
blatistu49
blatistu49  •  08 Aprilie 2016, 08:55

vrem peMaciuca tot aceasi valoare ca FCSB ul are e faliment total fotbal de mina a3 a

craz1est
craz1est  •  08 Aprilie 2016, 08:11

si Academica Clinceni ar putea sa-si depuna licenta pentru cupele europene nu-i asa, ca doar s-a calificat in playofful seriei B si are un stadion cu o iarba foarte frumoasa, cosita cu mult drag din 4 in 4 zile de gospodarul stadionului. Are si suporteri frumosi si curati care mananca semintele cu tot cu coaja si nu fac mizerie.

potera
potera  •  07 Aprilie 2016, 23:11
Postat de caminero pe 07 Aprilie 2016, 16:29

Păi tocmai asta a făcut ... a tras apa după FCSP. :D :D :D

Tu vorbeşti când SC Dinamo 1948, echipa lui Negoiţă, este clona lui FC Dunamo Bucureşti? Nu aveţi stemă, marcă palmares, istoric, etc. Toate sunt la CS FC Dinamo Bucureşti, echipa lui Nicolae Badea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează