FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima măsură a lui Becali după ce fanii i-au izgonit de la Pitești! O altă variantă primită azi de la o echipă din Liga 1 + cum încearcă să negocieze cu Firea

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 20:09

Gigi Becali a anunțat că va mai purta o discuție cu primarul Gabriela Firea pentru ca aceasta să schimbe gazonul de pe Arena Națională. Finanțatorul FCSB anunță că în caz contrar echipa va merge la Giurgiu după ce la Pitești a fost izgonită de fani. 

"I-am dat mesaj finei. Nu prea îmi răspunde la telefon. O să mai încerc să dau de ea. Eu nu cred că ea este de vină pentru starea gazonului. Mâine mă duc la ea dacă nu îmi răspunde.

Dacă ține 2-3 luni arena închisă, se va discuta non-stop. Dacă bagă acum un gazon bun și jucăm peste 3 săptămâni acolo, se șterge totul cu buretele. Lumea va mai uita.

Dacă suporterii sunt proprietari la Pitești, nu mai mergem acolo. Dacă 20 de suporteri vor așa, facem ca ei, ce să facem? MM mi-a zis Buzău, că se umple stadionul, dar nu-mi place mie acolo.

Eu voiam Ploiești, dar acolo sunt suporterii fanatici și sunt supărați pe noi. În schimb, la Pitești am avut rezultate. Mai avem variantele Voluntari și Giurgiu, Buduru mi-a zis să jucăm acolo. Mergem la Giurgiu, nu vreau la Voluntari, acolo parcă e tarabă", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: ULTIMA ORĂ Gigi Becali, la pământ după anunțul făcut de Gabriela Firea: "Nici nu mai avem unde să jucăm. La Voluntari nu mă întorc!"

FCSB pleacă din București după închiderea Arenei Naționale! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
markksson
markksson  •  15 Noiembrie 2018, 03:06

Jiji, te-ai gandit la Camp Nou, la Barcelona? Culorile se potrivesc si ele, e totul OK. Nemaivorbind ca unele echipe nu vor avea bani de deplasare, meciurile alea le castigati cu 3-0.

116318208879996
Costica Costica  •  14 Noiembrie 2018, 11:21

de ce nu isi face stadion *** ca se lauda ca are banii din retrocedarii cu nemiluita de ce intrebare hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  14 Noiembrie 2018, 10:14

In curand vei juca pe islaz, acolo unde-ti cresti oile. Nimeni nu te mai vrea

Vezi toate comentariile (65)
Comentează