FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima măsură luată de Rednic după eșecul cu Astra » Un jucător adus de el a fost trimis la echipa a doua

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 16:02

Dinamo a pierdut derby-ul pentru primul loc, cu Astra, scor 0-1, iar Rednic a fost extrem de nemulțumit de jucătorii săi.

Antrenorul "cîinilor" a decis ca fundașul stînga, Antonio Ghomsi, să fie trimis la echipa a doua. Fundașul stînga a avut o evoluție modestă în meciul cu Astra, fiind depășit de Enache la faza golului.

Camerunezul a evoluat sîmbătă în meciul susținut de Dinamo 2 cu Delta Tulcea, scor 1-1. Alături de Ghomsi, la echipa secundă au mai jucat Ionuț Șerban și portarul Iustin Popescu, potrivit DigiSport.

Dinamo va juca următorul meci pe 14 octombrie, în Cupa Ligii, cu CFR Cluj, de la ora 21:00. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jony1973
jony1973  •  12 Octombrie 2015, 21:38

Am spus ca nu am vazut repriza a II-a (din comentarii am inteles ca nu am pierdut mare lucru!), dar am concluzionat ca introducerea lui Ghomsi si Nedelcearu a dus la pierderea meciului. Se pare ca in sfarsit Rednic a inteles ca nu poti face mare lucru cu jucatori foarte lenti ca cei doi! Sustin in continuare ca mai avem nevoie de doi jucatori de valoare: un mijlocas central si un atacant de viteza (bun pentru contraatac).

vasy86le
vasy86le  •  12 Octombrie 2015, 14:40

E prea lent acest gomsi, trec atacanti pe langa el ca acceleratul.

thereem
thereem  •  12 Octombrie 2015, 08:35

O masura neinspirata,ghomsi e mult prea slab pentru dinamo 2

Vezi toate comentariile (13)
Comentează