FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima ofertă pentru Dinamo! Anunț după conferința lui Ionuț Negoiță: „Suntem în negocieri avansate”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 19:33

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință eveniment în care a subliniat faptul că situația clubului va fi una critică dacă nu apare vreun cumpărător în următoarele săptămâni. 

Omul de afaceri cere un leu pentru 51% dintre acțiuni și 1 milion de euro pentru 91%. De ultimă oră, Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” susține, într-un comunicat pe Facebook, că negociază cumpărarea întregului pachet de acțiuni. 

„Niciun drum presărat cu flori nu duce la glorie. Am simțit asta pe propria piele, cu fiecare ocară, cu fiecare mesaj negativ, cu fiecare aroganță primită de la cotestatari. Toate lucrurile astea nu au făcut altceva decât să ne întărească și mai tare dorința de a duce la bun sfârșit visul cu care am pornit la drum, în această anevoioasă luptă de a reda echipa noastră de suflet, suporterilor.  

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că reprezentanții «Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo» se află în negocieri foarte avansate cu Ionuț Negoiță pentru preluarea întregului pachet de acțiuni de la Dinamo! 

Este foarte posibil ca în următoarele zile să se semneze contractul de cesionare a acțiunilor, motiv pentru care vrem să facem un apel la unitate între suporterii dinamoviști. Soarta echipei pe care o iubim, pentru care respirăm, va depinde doar de implicarea financiară a tuturor celor care au Dinamo în ADN. Vom reveni cu amănunte în zilele următoare, în funcție de evoluția negocierilor. Totul pentru Dinamo”, a fost mesajul postat de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo. 

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo nu este la prima tentativă de a cumpăra Dinamo. Înființată în martie 2018 și susținută de Cornel Dinu, asociația nu a mai fost activă în ultima perioadă. 

Azi, Negoiță a recunoscut că a purtat negocieri cu Claudiu Florică, dar nu și cu Asociația Dinamoviști pentru Dinamo.

„Decizia mea a fost și este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu! Totuși, cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scandente. Nu se pune problema să dau clubul cuiva care nu are acești bani. Aceasta este decizia mea. Este decizia mea și sunt destul de flexibil și cooperant pentru a da clubul cuiva. Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro. Doar o parte din ele sunt scandente. 51% din acțiuni înseamnă un leu. Dacă cineva vrea toate acțiunile, trebuie să plătească un milion de euro!”
Ionuț Negoiță  

VEZI ȘI: 

VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica! 

EXCLUSIV Claudiu Florică a fost cu ochii pe conferința lui Ionuț Negoiță » Cum l-a ironizat pe finanțatorul lui Dinamo: „Pe românește, e ca la coafor. Prețul nu e de 1 leu” 

Cristi Munteanu, după anunțul lui Ionuț Negoiță: „Mi-e că e cam groasă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
dvd1
dvd1  •  30 Octombrie 2019, 10:18
Postat de fairplayromania pe 30 Octombrie 2019, 02:48

Gigist deghizat, vă e frică de Dinamo si încercaţi deznembrarea?? Rusine Becali !

gigist esti tu. Sa nu mai comentezi niciodata la ce scriu. E clar? S-a terminat cu Dinamo atita e de zis

dvd1
dvd1  •  30 Octombrie 2019, 10:16
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 30 Octombrie 2019, 08:51

Bada tu numai astastii sascrii peste tot gigist ofticat. Nu da nimeni inapoi iar situatia se va stabiliza in cateva zile iar dinamo va castiga campionat,cel mai onorabil lucru de facut ;)

tu esti gigist iar de indreptat nu se va indrepta nimic. Asteapta si o sa vezi. S-a terminat cu Dinamo. Si in alta ordine de idei sa nu mai comentezi la ce scriu. E clar?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Octombrie 2019, 09:42
Postat de valyomanyd pe 29 Octombrie 2019, 21:08

Negoita nu-i prost, vrea sa ramana cu 41% din actiuni, daca vine cineva doar cu ...leul :))..Adica, daca o sa apara un jucator bun pentru export si se ia pe el, sa zicem un milion, ia si el moca 410.000..:))

Le ai cu aritmetica!Adica 100%-41%=...41%?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează