FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Prima ofertă pentru Șumudică! Antrenorul poate continua în Liga 1 dacă pleacă de la Astra: "E un club frumos și de luat în seamă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 16:33

Marius Șumudică are pe masă oferta de prelungire a contractului cu Astra, însă antrenorul campioanei României reprezintă o variantă și pentru CSU Craiova.

Tehnicianul de 46 de ani n-ar spune nu unei oferte venite din Bănie și spune că a mai negociat cu formația craioveană și în urmă cu un an, înainte ca Gigi Mulțescu să-i preia pe olteni.

"Craiova este un club frumos. Eu sunt iubit la Craiova, când am fost la nunta lui Valerică Găman m-a oprit foarte multă lume să facă poze cu mine. N-am făcut atâtea poze în viața mea. Craiova este un club unde aș lucra în viitor. Fiind un antrenor liber de contract, este un club de luat în seamă.

Deocamdată nu am discutat cu cei de la Craiova. Am mai fost dorit acum un an, am discutat cu domnul Rotaru, dar nu am ajuns la o înțelegere. Să-mi facă o ofertă mai bună decât cea a Astrei și discutăm", a declarat Marius Șumudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
894347060631419
Ady Oster  •  16 Aprilie 2017, 22:45

Prima oferta pentru Sumudica: "Deocamdată nu am discutat cu cei de la Craiova." :))))

1151782961611270
Buzatu Felix  •  16 Aprilie 2017, 22:13

Sumi e antrenor!A demonstrat asta ,problema e ca la Craiova ar trebui sa dea cel putin 7 jucatori afara!

132331260571303
Popa Basca  •  16 Aprilie 2017, 21:22

Sumudica e un antrenor simpatic,dar la Craiova problema nu este antrenorul,ci echipa!Avem cativa baieti tineri,foarte promitatori,dar promisiunile nu "tin de foame".Daca se tot aduc plombe straine lipsite de valoare,tinerii astia nu au langa cine sa creasca.Pana vor fi ei suficient de maturi sa faca legea in teren,sunt vanduti pe mai nimic,la echipe care chiar au bani de transferuri. Noi vom ramane,in continuare,sa dam vina pe antrenori...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează