FOTBAL  »  Superliga  »  SE SIMTE VÎNATĂ

Prima reacţie a Anamariei Prodan la acuzele că ar fi fost implicată în meciuri trucate: "Aduceţi-mi detectorul de minciuni"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 11:27

Anamaria Pordan a reacţionat după articolul de azi din ediţia tipărită a Gazeta Sporturilor, în care ea şi Laurenţiu Reghecampf sînt indicaţi de trei surse că ar fi participat la jocuri trucate în liga secundă.

"Eu şi Laurenţiu sîntem ameninţaţi prin mailuri că vom fi distruşi. El nu e afectat de ceea ce a apărut în presă. Ne aşteptăm, zi de zi, să mai apară şi altele. Să aducem un detector de minciuni, să terminăm odată acest subiect! ", a spus Anamaria Prodan la sportro.

Citeşte şi:

Reghecampf e acuzat de doi jucători şi de un oficial că a fost implicat în Mafia pariurilor! Toate detaliile, în Gazeta de azi!

VIDEO Urmăreşte pe net finalul incredibil al meciului suspectat de blat şi citeşte în ziar de ce pariuri negre este acuzat Reghecampf!

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (35)
paul_bobo
paul_bobo  •  11 Octombrie 2012, 21:57

esti in stare sa io su#gi si la detector.....sa iasa bine...sa fie bine.....vorba lu hagitu..

kutxukutxu
kutxukutxu  •  11 Octombrie 2012, 17:02

au ajuns si astia 2, reghe si prodanca niste scule cumva de vorbiti ,scrieti si faceti emisiuni tv despre si cu ei non stop??????????

zwqx
zwqx  •  11 Octombrie 2012, 16:13

La cat e de nesim.tita asta, nici nu se clinteste detectoru'.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează