FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție a impresarului lui Denis Alibec după ce jucătorul a fost lăsat acasă: "Nu se pot ascunde"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 19:25

Florin Lovin a vorbit despre lăsarea lui Denis Alibec în afara lotului pentru meciul Lugano - FCSB, decizie pusă pe seama unei accidentări mai vechi a atacantului - o pubalgie. 

"Nicio echipă nu trebuie să stea într-un jucător, dar recunosc că e puțin surprinzător ce se întâmplă cu Alibec. Pentru mine, căpitanul unei echipe trebuie să joace non-stop. Ori nu-l mai pui căpitan, ori dacă l-ai pus trebuie să-i dai minute să joace.

Denis este ca Budescu sau ca Teixeira. Jucători care 60-70 de minute poate nu au o evoluție bună, dar apoi pot rezolva meciul dintr-o fază. Pe Denis nu-l văd să termine vreun meci, e schimbat ... Eu consider că trebuie să joace meci de meci 90 de minute.

El valoare are. Eu nu prea am întâlnit o asemenea valoare în ultimii ani. Am jucat cu el 2 ani și știu ce vorbesc! Dar când nu simte 100% că e cel mai important jucător al acelei echipe, Alibec nu dă maximum pe teren. Iar jocul Stelei de acum nu e elaborat ca să-l pună în evidență, să aibă ocazii. Si de multe ori vrea să facă toate lucrurile singur.

 A avut ceva probleme şi cu pubalgia, şi cu genunchiul, dar eu în ultimii mei 2 ani de carieră, la Astra, nu cred că am jucat vreun meci fără dureri. Așa că nici Alibec, nici Steaua nu se pot ascunde în spatele unei accidentări. Sunt puţin dezamăgit de ce se întâmplă în acest moment cu Denis", a declarat Lovin la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică a surprins total înaintea partidei Lugano - FCSB (joi, ora 20:00), luând decizia de a lăsa 4 jucători importanți în afara lotului. Denis Alibec, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovici și De Amorim nu fac deplasarea în Elveția. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
para.para
para.para  •  27 Septembrie 2017, 11:00

Va plangeti ca dispareti de pe piata media, dar munca voastra inseamna doar copy-paste. Bine, la impachetat peste nu se cere scoala si nici morala. E de-ajuns sa copiezi de pe http://www.sport.ro/liga-1/reactia-impresarului-lui-alibec-dupa-ce-a-fost-lasat-in-afara-lotului.html.

160706581178510
 •  27 Septembrie 2017, 08:25

Are dreptate Gigi Becali. Steausa nu este Astra. Alibec sa isi ia in serios rolul de capitan al echipei. un capitan nu se comporta cum se comporta el. el trebuie sa fie un exemplu pt ceilalti prin comportamentul si determinarea lui in joc. la Steaua nu sunt loc de FITE. Steau nu sta in nici un jucator .asta trebuie sa inteleaga ALIBEC. totul se inlocuieste

gicab
gicab  •  27 Septembrie 2017, 08:13
Postat de andy_2008 pe 27 Septembrie 2017, 08:03

Era capitan cand juca, acum isi cumpara masina si nu prea mai joaca nimic.Lovin sa si faca echipa si sa l puna pe Alibec portar.Bravo Dica.

Bravo JIJI.., crezi ca dica e jupân acolo?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close