FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție a lui Bărboianu după victoria din instanță în fața lui Negoiță: "Aș fi un idiot să nu recunosc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 20:45

Ionuț Negoiță a pierdut procesul cu Ștefan Bărboianu după ce l-a acuzat pe acesta că nu și-a apărat corect șansele la meciul împotriva Stelei din sezonul trecut (Citește aici mai multe detalii).

Jucătorul a oferit prima reacție după victoria din instanță în fața finanțatorului de la Dinamo

"Sînt foarte bucuros. Am promis că voi face totul pentru a demonstra că tot ce s-a spus despre mine au fost niște lucruri aberante, niște prostii. Mi-am făcut dreptate.

Am arătat tuturor că deși ai bani, nu poți să vorbești doar de dragul de a vorbi. Dosarul este și în civil. După vacanța judecătorească vom avea un prim termen.

Sînt curat și am demonstrat asta. Am greșit atunci, aș fi un idiot să spun că nu a fost fault. Am vrut să opresc atacul și să mă pun în fața jucătorului, dar adversarul a fost mai rapid. Chipciu era jos, m-am ferit să nu calc pe el.

Mi-a fost greu și mie după meci. Am greșit, dar nu a fost niciodată vorba despre altceva. Eu am avut o relație destul de bună cu domnul Negoiță. Dacă mă suna în perioada asta, eram primul care spuneam tuturor că m-a contactat", a zis Bărboianu la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
tiberiu33
tiberiu33  •  16 Iulie 2015, 11:34

Cum se face ca idiotul din imagine ...a gresit in toate meciurile cu steaua ???? ... coincidenta este odata ... dar de 3 sau 4 ori ...asta nu mai este coincidenta .. este *** ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  16 Iulie 2015, 11:32

Judecatorii presupun ca au fost niste stelisti manelisti .... nici nu-ti trebuie probe ...sa iti dai seama ca idiotul din imagine a fost blat ... doar revezi faza cu 11 metrii .... si golul din cupa romaniei ... si negoita este blat cu fotbalul ...el nu baga bani ...decat scoate .

sevilla_1986
sevilla_1986  •  16 Iulie 2015, 11:20

Bravo Barboianu nu-l ierta! Sa stie acest nesimtit ca nu poti acuza un om fara dovezi! Sa-i ceri daune maxime!!!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close