FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacție a lui Enache din postura de jucător al campioanei: "Nu sunt stelist de mic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 12:01

Gabriel Enache a ajuns la București și va merge la Gigi Becali acasă pentru a semna contractul. Fotbalistul a oferit prima reacție din postura de jucător al Stelei. 

"Sunt fericit că s-a realizat acest transfer şi le mulţumesc şi celor de la Astra pentru că m-au înţeles şi m-au lăsat să plec.

La Steaua am să mă lupt pentru postul de titular, că doar nu am venit să fiu titular de drept! Nu pot spune că sunt stelist de mic, dar mă bucur că am ajuns la cel mai profesionist club din România.

Am vorbit cu antrenorul Reghecampf, cu patronul Gigi Becali şi sper să nu-i dezamăgesc prin jocul meu. Dacă joc încă din prima etapă?

Nu am de unde să ştiu, eu mă voi prezenta la antrenament, iar decizia este a antrenorului" , a declarat Gabi Enache, la sosirea în Bucureşti.

Acesta a fost așteptat la Aeroportul Otopeni de către Anamaria Prodan, cea care i-a rezolvat transferul la Steaua, iar împreună au mers la reședința patronului Gigi Becali. De acolo, cei doi vor merge la sediul clubului pentru parafarea actelor.

500.000 €va plăti Steaua pentru fotbalistul de 25 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  19 Februarie 2016, 20:58
Postat de samertx pe 19 Februarie 2016, 18:27

Tocmai asta-i partea rea a lucrurilor. Să susții că n-ai adversar și să ți-o iei la *** de la toți europenii, de la Est la Vest și de la Sud la Nord. Morala? Modestia n-a omorât pe nimeni, megalomania, în schimb... :)

Dec. 1989: Jiji era un bisnitar, dinamo era clubul militienilor... cu cine simpatizam? mai degraba cu jiji... Feb. 2016: Jiji e un bisnitar, dinamo e in contiuare clubul militienilor... cu cine simpatizez? mai degraba cu jiji...

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Februarie 2016, 18:49

Bicfalvi sustinea ca e stelist de mic si ia uite.. chiar daca va juca doar pana la vara acolo, tot tradare se cheama!

samertx
samertx  •  19 Februarie 2016, 18:27
Postat de kilimanjaro pe 19 Februarie 2016, 18:17

Sa privim partea buna a lucrurilor. fcsp va juca in cupele europene unde se va face de ras, spre marea noastra bucurie, si spre paguba suporterilor pe care ii are si care sunt usor de pacalit de becali, care nu va investii niciodata serios la echipa si doar o foloseste ca un business oarecare :)))

Tocmai asta-i partea rea a lucrurilor. Să susții că n-ai adversar și să ți-o iei la *** de la toți europenii, de la Est la Vest și de la Sud la Nord. Morala? Modestia n-a omorât pe nimeni, megalomania, în schimb... :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează