FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO 1-1

Prima reacţie a lui Niculae după declaraţiile făcute de Kovacs: "Eu tot rămîn cu suspendarea"

Marius Niculae a marcat unicul gol pentru Dinamo, din penalty foto: Alex Nicodim
Marius Niculae a marcat unicul gol pentru Dinamo, din penalty foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 11:34

În urma declaraţiilor făcute de arbitrul Istvan Kovacs cu privire la deciziile pe care le-a luat în meciul de aseară, în egalul de la Oţelul-Dinamo (1-1), Marius Niculae a reacţionat imediat, postînd un mesaj pe contul său de facebook.

"Bine măcar că recunoaşte, dar eu rămîn cu suspendarea", a postat atacantul dinamovist, făcînd referire la afirmaţia lui Kovacs, prin care a mărturisit că eliminarea lui Niculae a fost acordată uşor.

Vezi AICI rezumatul partidei!

Singurul lucru pe care aş putea să mi-l reproşez este doar eliminarea lui Marius Niculae. E o greşeală a mea, puteam să dau o lovitură liberă pentru Dinamoînaintea acestei faze. Atacul lui Niculae nu a fost atît de intens, dar asta nu înseamnă că trebuie să mi se spargă capul", a declarat Kovacs la sportro. Citeşte AICI declaraţiile pe care le-a făcut Istvan Kovacs în legătură cu deciziile luate la meciul Oţelul-Dinamo!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bazileon
bazileon  •  22 Martie 2012, 18:26

00 este mai vechea denumire pentru WC: uite ca mai sunt oameni care stiu asta si isi asuma apartenenta: bravo lor! Nimeni nu a spus ca Dinamo e furata meci de meci, dar ca e defavorizata constant in ultimii ani este de domeniul evidentei; pana si GSP este nevoita sa admita acest FAPT. Daca cineva doreste sa creada altfel, e treaba lui; in definitiv sunt atatia oameni care cred ca pamantul e plat, ori ca se afla in centrul universului. Kovacs Istvan duce de cativa ani buni stindardul antidinamovismului in arbitrajul romanesc (preluat de la Tudor). Cat despre referintele etnice, e rusinos si inadmisibil ca apar pe ecest "blog". Urate si aluziile similare ale dinamovistilor

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  22 Martie 2012, 15:43

ar trebui modificat regulamentul si orice eliminare gresita sa fie revocata

vasile_00
vasile_00  •  22 Martie 2012, 15:21
Postat de radu2082 pe 22 Martie 2012, 13:05

Termainatorule, cred tb sa-ti schimbi user-ul in Terminat..primul penalty a fost clar, si la al doilea a fost contract chiar daca nu asa clar..in schimb Dinamo a pierdut 2 pc la Tg. Jiu cand a luat gol dintr-un penalty inexistent ..si acum a jucat o repriza si ceva cu un om in minus.. asta ca sa nu mai vorbesc de meciutile din tur..cu Vaslui de exemplu cand nu am primit penalty si eliminare in min 2....pana la urma am pierdut meciul.. echipa Dinamo e furata sau se greseste constant impotriva ei in ultimii ani..dar oitele au ramas in cap cu imaginea oricum gresita facuta de presa acum 10 ani..

Am trait s-o vad si p'asta!!! Auzi Dinamo furata meci de meci???!!! Dinamo e ajutata meci de meci de 50 de ani incoace, cu cateva mici exceptii la meciurile cu cealalta echipa "imaculata" a capitalei. Atat conducatorii cat si unii suporteri ai celor 2 echipe, in special cei cu un nivel de inteligenta de 1bkl, considera un arbitraj bun atunci cand se greseste evident impotriva adversarului (va dau si indicii: Danciu, Helesteanu, Lajos, Corpodean ca sa-i numesc pe cativa cu ecuson FIFA) si o hotie cand se arbitreaza corect! Aseara am vazut un arbitraj in general corect cu mici scapari: neeliminarea lui Luchin, eliminarea lui Niculae, neeliminarea lui Pulhac si 11m la Danciulescu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează