FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

Prima reacţie a lui Niculescu de cînd a demisionat de la "U": "Am comunicat decizia mea, Anamaria nu a fost de acord"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 17:44

Claudiu Niculescu nu a mai putut accepta toate scandalurile care roiau în jurul echipei şi a ales să demisioneze de la Universitatea Cluj, în ciuda faptului că Anamaria Prodan a vrut să îl întoarcă din drum.

Acesta va continuala echipă ca jucător, mai ales că nua apucat încă să îşi facă oficial retragerea din cariera de jucător.

"Am stat de vorbă cu Anamaria, amîndoi am avut păreri de rău, cu toate că ale dînsei au fost mult mai grave. I-am spus decizia care am luat-o. Nu a fost de acord cu ea. Nu am apucat să îmi fac retragerea oficială din cariera de jucător. Voi face asta.

Apoi mă voi axa doar ca antrenor. Mi-a fost propus să mai reintru în echipa pentru a mai înscrie două goluri pentru a intra în top 10. Sînt convins că voi avea rezultate bune ca antrenor. Universitatea trebuie să mai aducă cel puţin trei jucători, altfel îi va fi foarte greu.", a spus Claudiu Niculescu la Versus de la GSPTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
fcgeo
fcgeo  •  23 Iulie 2012, 21:47
Postat de tam11 pe 23 Iulie 2012, 20:09

O fi si asta un mare antrenor ?Cu atitudinea asta nici la pitici n-o sa antrenezi......cu Pandurii s-a vazut ce stofa de antrenor ai

CANDVA CAND AI INVATAT SA SCRI AI INCEPUT CU LITERA A. APOI INCET,INCET ALTELE,NU PE TOATE O DATA. NU TE-AI NASCUT IN FATA CALCULATORULUI CRITICAND.AU TRCUT ANI PANA AI AJUNS SA FACI ASTA.LA FEL NICULESCU.INAINTE DE A "SCRIE" TREBUIE SA INVETE PE "A ", APOI INCET INCET SI PE CELELALTE. MUNTELE NU-L POTI URCA DECAT PAS CU PAS.ACUM ESTE DOAR LA PRIMII PASI.

tam11
tam11  •  23 Iulie 2012, 20:09

O fi si asta un mare antrenor ?Cu atitudinea asta nici la pitici n-o sa antrenezi......cu Pandurii s-a vazut ce stofa de antrenor ai

ss1916
ss1916  •  23 Iulie 2012, 17:57

Abia astept sa se "implice" un pic Prodanca si la Steaua, atunci sa-l vedem pe Gigi:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează