FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacție a lui Tamaș la revenirea în țară! Promisiunea pe care i-a făcut-o Reghe + înțepături la rivali: "Vrem toate trofeele"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 16:08

Gabi Tamaș a revenit în țară și este gata să semneze contractul cu Steaua. Fundașul își dorește să cîștige trofee, așa cum s-a întîmplat și în primul mandat, cînd a luat titlul, Cupa și Cupa Ligii. 

"Deocamdată nu e nici o revenire la Steaua, pentru că nu am semnat nici un contract. Vorbiţi despre acest lucru cu impresarul meu, Ana Maria Prodan. Eu îmi doresc să joc din nou la Steaua, dar problemele contractului nu ţin de mine.

Am reziliat ieri la prînz cu cei de la Cardiff. Mi-a părut rău că nu am primit şanse acolo. Dar cei trei fundaşi centrali care au jucat pînă să vin eu au făcut-o foarte bine, chiar nu am ce să reproşez", a spus Tamaş pentru Digi Sport.

...despre ofertă: "Bîneînţeles că vreau să colaborez cu Reghe. Vorbisem cu el înainte de venirea lui la Steaua, el voia să mă ia în Bulgaria. În cele din urmă s-a ajuns la situaţia să colaborez cu el la Steaua".

...despre obiective: "Să dea Domnul să câştigăm cît mai multe trofee. La asta mă gîndesc şi la sănătate. Şi la faptul că mă întorc acasă. Dacă voi juca bine, probabil că voi fi convocat şi pentru Euro. Sînt pregătit să joc fotbal", a mai spus fundaşul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
breitner
breitner  •  02 Februarie 2016, 21:57

Prima reactie a fost : "au inlocuit sticla cu tabla?".

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Februarie 2016, 20:26
Postat de icejohnnyice pe 02 Februarie 2016, 18:01

Tare asta: toti se intorc sa joace in tara poate prind si ei euro(Tamas, Marica, Mutu) si Budescu pleaca in liga a 2-a din China pentru bani.

Exact! Bine marcat!Budescu pleaca pentru bani.Ceilalti au traistele pline si mai spera ca la anii lor sa-i mai * remarce* cineva.Asta-i viata!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Februarie 2016, 19:31

Toate peterdele se întorc la ***. La ce ”valoare” au, doar aici pot să trândăvească :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close