FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo reacționează după ce rivalele au trimis-o la retrogradare: „O pată neagră în istorie” + acuze șocante: „S-au antrenat, deși aveau coronavirus”

Dinamo are șanse mici să mai continue în Liga 1
Dinamo are șanse mici să mai continue în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 19:55 / Actualizat marti, 04 august 2020 20:53

Cluburile din Liga 1 au stabilit azi că ierarhia se va stabili pe baza criteriului puncte pe meci, aplicabil doar la partidele din play-out. Decizia o dezavantajează pe Dinamo, iar „câinii” au început protestele.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a spus că este dezamăgit de decizie și că echipa alb-roșie ar putea să își caute dreptatea la TAS dacă va retrograda.

”Dacă va rămâne acest clasament, atunci va fi o pată neagră în istoria fotbalului românesc! Ne vom căuta dreptatea! Există instanțe civile și sportive. Nu mi se pare corect ca noi, având șase meciuri în minus, să nu ne putem câștiga dreptul de a rămâne în Liga 1”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Acuze șocante: „Am informația asta”

Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă a auzit că au fost în Liga 1 jucători cu simptome de COVID-19 care s-au antrenat, Danciu și-a acuzat rivalele.

„Da, am această informație. Jucătorii vorbesc între ei și se află. Toate echipele au făcut antrenamente. Să nu uităm că la începutul pandemiei au fost imagini cu echipele care se antrenau, deși era interzis.  Și noi am stat izolați! Despre ce vorbim?“, a spus oficialul lui Dinamo.

Mesaj pentru CFR Cluj

Fostul atacant a vorbit și despre CFR Cluj, campioana României, care inițial era de acord cu varianta ce o salva pe Dinamo, dar s-a răzgândit în ultimul moment.„CFR Cluj, pe care noi am făcut-o campioană... Nu acum, vorbesc așa, de istorie. Titlul lor (n.r. cel din 2008) este în mare parte și al nostru”, a mai spus Dănciulescu.

VIDEO.  Duckadam, dezvăluire neștiută până acum: „Dinamo ne-a confiscat tot!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Cristi Borcea a mers la Gigi Becali ca s-o salveze pe Dinamo! Culisele ședinței LPF: granzii i-au sabotat pe „câini”

EXCLUSIV Cluburile din Liga 1 au votat pentru retrogradarea lui Dinamo! Ședință de urgență la LPF, repoziționare a lui Gino Iorgulescu: „N-am nimic împotrivă să fie 16 echipe"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (201)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  08 August 2020, 05:39
Postat de Laurentiu Nichita pe 05 August 2020, 12:06

Cum poti lua in calcul punctele pe meci in play out cand nu toate echipele au acelas numar de jocuri disputate si nu toate echipele au avut aceeasi adversari? Chiar nu e niciun om intreg la minte in CE al FRF sa vada acest lucru ???

Din păcate...nu.

creeperno
creeperno  •  05 August 2020, 23:05

Varianta asta a devenit ilegala si nu vom retrograda la celelalte variante deci suntem salvati chiar daca raman 14 echipe

694944880609608
Laurentiu Nichita  •  05 August 2020, 12:06

Cum poti lua in calcul punctele pe meci in play out cand nu toate echipele au acelas numar de jocuri disputate si nu toate echipele au avut aceeasi adversari? Chiar nu e niciun om intreg la minte in CE al FRF sa vada acest lucru ???

Vezi toate comentariile (201)
Comentează