FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție! Rotariu recunoaște că e aproape de FCSB: "Am discutat cu cei de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 18:34

Gigi Becali a vorbit despre interesul său pentru Dorin Rotariu (22 de ani) care n-a fost luat în cantonament de cei de la Bruges, iar tot astăzi jucătorul i-a dat un răspuns.

"Am discutat cu cei de la Steaua, le-am zis părerea mea și ce am eu de gând. Deocamdată, nu pot să iau o decizie din punct de vedere al Stelei. Am refuzat deja trei oferte din străinătate, așa că mai aștept. Încă nu pot lua o decizie. Celor de la Steaua le-am spus că sunt pe plan de așteptare", a spus Dorin Rotariu la TV Digi Sport.

Rotariu a continuat și spune că vrea să meargă la o echipă unde să joace constant:

"Aștept să fac un pas la următoarea echipă, pentru că la Bruges nu mai rămân. Am discutat cu cei din conducerea clubului dinainte de a se termina campionatul, mi-au spus anumite lucruri, și eu mi-am zis părerea și ce cred eu că este mai bine pentru viitorul meu, adică să plec.

Consider că mai am multe de arătat, sunt încă abia la început de drum. Așa că nu voi alege din punct de vedere financiar. Vreau să joc acolo unde o să mă duc. De aceea m-am dus la Mourscron. Cei de acolo m-au ajutat foarte mult, mai ales că am ajuns la ei cu moralul jos, am înțeles și eu că trebuie să fac o schimbare.

Am avut un an în care să profit de toate aceste chestiuni. Din Belgia nu am nicio ofertă. Este greu de crezut că voi mai prinde ceva pe aici. Cei de la Bruges ar fi de acord să mă împrumute, dar eu nu mai vreau așa ceva".

 Citește și:  Gigi Becali a primit răspunsul de la Dorin Rotariu: "L-a sunat MM. Vrem să jucăm cu el vârf" + Doi jucători l-au impresionat în amicale: "Bombe!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
martinpen
martinpen  •  13 Iulie 2018, 11:47

citez:"Consider că mai am multe de arătat, sunt încă abia la început de drum. Așa că nu voi alege din punct de vedere financiar. Vreau să joc acolo unde o să mă duc." Pai mai, Rotariule, daca te duci la o oferta buna financiar, cine te impiedica sa arati ce ai de aratat ? Lasa prostiile si cauta cel mai bun salariu.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Iulie 2018, 08:17
Postat de observator_federal pe 10 Iulie 2018, 20:51

Domne, eu cred că Fîcîsîbîului lui Gigi îi aduce ghinion (o fi blestem?) faptul că se tot abuzează de numele "Steaua", al echipei armatei. Pe bune, ia să i se spună echipei așa cum a vrut Gigi, adică Fîcîsîbî (mulți s-au obișnuit deja cu cele 4 consoane), să vezi cum se schimbă norocul! Altfel, Rotariu îi ia locul, sarcinile de joc și realizările lui Alibec...

Lasa ca va poarta voua noroc numele steaua, de-aia sunteti tot in liga 4 (forever)! Ha ha ha ha ha ha ha

aldo_m
aldo_m  •  11 Iulie 2018, 07:47

o sa ti blesemi zilele ca ai venit la fcsb pai daca faci doua meciuri proaste te disruge gigi la tv intreaba i pe aia de au plecat de la gigi pacat de tineretea ta sa fie distrusa la tv

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close