FOTBAL  »  Superliga  »  CLICENI - VIITORUL 2-3

Primarul din Clinceni reacţionează după scandalul de la meciul cu Viitorul: „Ne vom retrage din campionat săptămâna viitoare! Nu suntem doriți și deranjăm"

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 11:13

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, spune că a greşit fiindcă a intrat pe teren la meciul cu Viitorul, 2-3, respinge ferm acuzaţia că a ameninţat şi bruscat arbitrii, dar susţine că echipa oraşului său nu e dorită în Liga 1 şi ia în calcul să renunţe să mai evolueze în campionat.

  • Context: GSP.RO a publicat duminică mai multe imagini de la meciul Academica Clinceni - Viitorul 2-3. Primarul din Clinceni și cei doi fii ai lui, Valentin și Florin, au pătruns pe gazon la finalul meciului pentru a se răfui cu brigada de arbitri. „Plecați tranșați de aici!”, le-ar fi strigat arbitrilor. (Detalii AICI)

Edilul din Clinceni a reacţionat după articolul din Gazeta Sporturilor. A sunat în această dimineaţă pentru a-şi exprima punctul de vedere, după ce duminică nu a răspuns la telefon!

- Bună ziua, m-aţi sunat ieri!
- Bună ziua, da, doream să comentaţi incidentele în care aţi fost implicat şi dumneavoastră şi copiii dumneavoastră la meciul cu Viitorul
- Ieri am fost ocupat, am împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor de 8 martie. Din acest motiv n-am răspuns la telefon, nu că nu am vrut.

- Referitor la acele scene de pe gazon, cu protestele şi ameninţările...
- Staţi un pic, am citit şi eu ce aţi scris în Gazeta Sporturilor, mai ales că sunt un cititor atât de fidel încât cred că eu citeam acest ziar când dumneavoastră probabil nu eraţi născut. Acolo se scrie că am intrat la pauză pe teren. Am văzut meciul la tribuna oficială, alături de conducătorii Viitorului, am stat cu Gică Popescu. La pauză pe teren a intrat Valentin, băiatul meu, care însă nu a ameninţat pe nimeni cum scrie în articol. Cum să le zică arbitrilor „plecaţi tranşaţi de aici"? Ce, noi suntem clanuri de mafioţi?

- Inclusiv Hagi îl vede că protestează la adresa arbitrilor şi îi reproşează asta.
- Vreţi să ştiţi ce cuvinte i-a aruncat Hagi băiatului meu? Nici n-am cum să vi le reproduc, dar băiatul meu n-a reacţionat tocmai fiindcă are un respect foarte mare faţă de numele Hagi şi faţă de ceea ce reprezintă Gică Hagi în fotbalul românesc.

- La final aţi pătruns şi dumnevoastră şi cei doi copii ai dumneavoastră pe teren!
- Da, eu mă duceam la maşină, o aveam în partea cealaltă a stadionului şi a trebuit să traversez terenul. Da, n-aveam ce să caut acolo, la fel cum nici băieţii mei n-aveau, dar nu ameninţat pe nimeni. Arbitrilor li s-a vorbit pe un ton foarte frumos, civilizat, Valentin şi antrenorul nostru au dorit să le arate pe telefon fazele la care a greşit.

- Băiatul dumneavoastră îi pune mâna în piept unuia dintre asistenţi!
- Nici vorbă, nici nu-l atinge! Îi arată cu degetul ceva pe telefon.

VIDEO » Primarul din Clinceni și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii:

- Dumneavoastră, chiar dacă sunteţi primar, nu aveaţi voie să pătrundeţi pe gazon la final.
- Da, aşa este. Repet, nu aveam ce să căutăm pe gazon după meci, recunosc că am greşit, dar nu am ameninţat pe nimeni, nu am bruscat pe nimeni! Dar despre ce a făcut abitrul nu discutăm? Acest Lucian Rusandu nu are nici o treabă cu meseria de arbitru. Fault la Merloi, minutul 3, apoi am avut un penalty, roşu neacordat pentru adversar, penalty pe care nu ni l-a dat în repriza a doua, în final. Ştiu că deranjăm. Clinceniul deranjează fiindcă a promovat şi acum fiindcă a început să joace bine şi să facă puncte.

- Pe cine anume aveți impresia că deranjați?
- Pe toată lumea, dar nu e nici o problemă, oricum nu avem bani, ne vom retrage din campionat. Săptămîna viitoare, Clinceni se va retrage din campionat dacă tot deranjăm atât de tare şi am ajuns ca arbitrii să ne facă ce s-a întâmplat şi la meciul cu Viitorul.

- Un club susţinut de Primărie susţine că nu are bani?
- Am promovat cu 380.000 de euro, acesta a fost bugetul clubului sezonul trecut, iar la echipă nu ajunge nici un euro din fondurile administraţiei locale. Nici un euro! Toate sumele sunt din sponsorizări, acum şi din drepturi TV.

- Dar cine să aibă ceva cu Clinceniul şi, mai ales, ce să aibă cineva cu Clinceniul?
- Au văzut că am început să jucăm fotbal. Ilie Poenaru antrenează excelent echipa, mi-a şi zis în iarnă că vârful de formă îl vom atinge în play-out şi aşa s-a şi întîmplat. Am jucat foarte bine cu Dinamo, iar cu Viitorul am făcut un joc excepţional, n-am fi pierdut nicioadată dacă nu exista acel arbitraj ostil. Dar, repet, ne vom retrage din campionat dacă tot nu mai suntem doriţi.

CITEȘTE ȘI: 

Ilie Poenaru, discurs fără precedent: „Ce facem, fraților? Cum să nu te simți furat? Jucăm 11 contra 14!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
nealiniatul
nealiniatul  •  10 Martie 2020, 04:34

Echipa aia trebuie trimisa sa joace in campionat de amatori. Primaria nu are cum sa aiba echipa profesionista. Iar primarul si familia se comporta ca o familie mafiota. OPRITI circul cu echipele aste de profesionisti finantati din banul public!

974595099240315
Vasile Lascar  •  09 Martie 2020, 19:14

Si becali zicea ca se lasa de fotbal dar n-a facut-o si nu o va face...si budenii fac ei ce fac si tot cu fotbalul se vor ocupa toata viata lor...deci nimic nu se va intampla...doar vorbe ca sa impresioneze si sa se popularizeze...sa stie toata lumea ca la clinceni se joaca fotbal, nu gluma...!

946199078754644
Tavi A'visi  •  09 Martie 2020, 19:10

Un *** de Primar intra pe teren si trage la raspundere pe Arbitri. Prostia este la ea acasa. Catastrofa! Desfintata echipa si gata cu tot balciul. Mult in Cerebel nu are Primarul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează