FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Primele declaraţii ale lui Andone: "CFR are cel mai bun lot din Liga 1. Doar la atitudine mai trebuie lucrat"

Andone a fost prezentat oficial la CFR Cluj (Foto: Mircea Roșca)
Andone a fost prezentat oficial la CFR Cluj (Foto: Mircea Roșca)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 19:09

Ioan Andone, noul antrenor de la CFR Cluj, fost prezentat în mod oficial la echipa din Gruia, iar de la ora 17 a condus primul antrenament oficial al echipei. VEZI AICI IMAGINI FOTO DE LA ŞEDINŢA DE PREGĂTIRE!

"Avem nouă finale de jucat, dar sînt convins că vom lua campionatul. Am venit să joc cu CFR Cluj să joc în Liga Campionilor. E cel mai bun lot din Liga I, nu trebuie umblat foarte mult la ceea ce s-a făcut aici. Doar la atitudine, la agresivitate, aici mai sînt anumite deficienţe. Ar fi cea mai mare prostie să schimb totul din temelii. Cu jucătorii pe care îi am aici, obiectivul rămîne campionatul", a declarat Andone în cadrul conferinţei.

"Cînd am plecat de aici, am plecat pentru că am avut rezultate slabe, iar antrenorul este principalul vinovat", a explicat tehnicianul plecarea sa de la echipă.

Andone a explicat şi ce a făcut diferenţa dintre cele două echipe, în meciul pierdut cu 0-5 de formaţia din Gruia: "Rapidul a fost superioară în ultimele 20 de minute, în rest a fost un meci echilibrat. Au ştiut să speculeze foarte bine greşelile făcute de cei de la CFR".

"Eu vreau să fie concurenţă între jucători. Care sînt cei mai buni, intră în teren. Vreau să văd sînge. Staff-ul va rămîne aproape neschimbat. E posibil să mai aducem pe cineva, dar deocamdată nu se e nimic concret. E normal ca echipa să fie atacată, pentru că e pe primu loc. Dacă eram mai jos, nu se mai lua nimeni de noi. Noi trebuie să muncim să păstrăm acest avans. Întîlnim în următoarele patru etape revelaţiile returului, nu va fi deloc uşor", a explicat Andone.

"Dacă Ando nu ar fi acceptat oferta, nu ştiu ce făceam. Vreau să-i mulţumesc lui Costa pentru munca depusă la club şi pentru faptul că a lăsat echipa CFR pe primul loc, cu cinci puncte avans faţă de ocupanta locului secund"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Rămînerea lui Andone la CFR nu este condiţionată de cîştigarea campionatului sau de calificarea în Liga Campionilor. Dacă nu eram convins că Andone e cel mai bun antrenor pentru CFR, din toate punctele de vedere, nu l-aş mai fi chemat"
Arpad Paszkany, patron CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mariuspc
mariuspc  •  09 Aprilie 2012, 23:08
Postat de elsopotyi pe 09 Aprilie 2012, 16:27

BRAVO ANDO.SE VEDE CA ESTI ARDELEAN DE AL NOSTRU.MULT SUCCES., SI NUMAI SUCCESE.SPER BOSCOANELE LUI GIGIGII CRESTINUL SA NU TE PRINDA CUM A AVUT SUCCES LA SARACU COSTA.PIEI SATANA DIN FOTBAL, CU ASTA TREBUIE INCEPUT ANTRENAMENTUL.

Glasul magarului de BECALI nu se aude in cer))))))))))))))))))))

mariuspc
mariuspc  •  09 Aprilie 2012, 23:04

D-le Andone sa vorbim realist ,, Rapidul a fost superioara din minutul1 pina in minutul 90 nu ultimele 20 de minute cum zici dumneata,, CFR nu a existat ca si echipa in acel meci de cosmar.Unicul lucru care poti sa il faci este sa constientizezi jucatori ca sint pe primul loc la 5 puncte de a doua clasata si campionatul se poate cistiga. Faceti o bucurie CLUJULUI si ARDEALULUI aduceti titlul . FORTA CFR

primo2009
primo2009  •  09 Aprilie 2012, 22:53

Intradevar CFR nu a prea jucat fotbal anul asta,dar imi doresc sa ia titlul,chiar si numai sa crape fierea-n mitici si-n moldoveanu ala de doi lei care se tot plang de arbitraje in loc sa le traga suturi jucatorilor lor de rahat,care nu sunt in stare sa bage mingea in poarta.Pai tolomacilor...decat sa plangeti pe la televiziunile voastre(tot de rahat) ca nu i-a dat adversarului galben,sau a furat un aut,sau mai stiu eu ce tampenii gasiti voi,marcati si apoi sa vedeti cum apar si rezultatele...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează