FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Primele declarații ale lui Niculescu, după ce a fost numit antrenor la FC Voluntari: "Discutăm de 3 ani, în sfârșit am ajuns aici" » Care e marea dorință a tehnicianului

FOTO: Dolce Sport
FOTO: Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 17:05

Claudiu Niculescu a fost prezentat astăzi la noua sa echipă, FC Voluntari, acesta oferind primele declarații în funcția de antrenor al ilfovenilor.

"Mă bucur că am ajuns într-un final antrenor la această echipă, pentru că au mai fost discuții în trecut. A fost a patra încercare, tot discutăm de trei ani încoace. Am un obiectiv clar începând din vară. În sezonul viitor vreau să intrăm în play-off.

Am mai avut oferte, chiar acum două săptămâni, am avut și în iarnă. Am avut oferte de la Târgu Mureș, de la Pandurii, dar le-am refuzat", a spus Niculescu.

Niculescu a declarat că marea lui dorință este ca în viitor să devină antrenorul lui Dinamo, echipa la care a avut cele mai bune rezultate ca jucător.

"Îmi doresc ca pe viitor să antrenez Dinamo. Poate acum nu e momentul meu, poate nu e vremea mea. Vom vedea peste un an sau peste doi ani, poate voi antrena clubul meu de suflet", a spus Claudiu Niculescu.

  • FC Voluntari se află pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează